stoTapsi

A+ A A-

Λάβρος κατά της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα κατά του δημάρχου κ. Φίλιππα Φίλιου εμφανίστηκε σήμερα (24/4) ο πρώην αντιδήμαρχος και άλλοτε συνεργάτης του κ. Αλέκος Φαρμάκης μιλώντας στο Studio Ε 103 fm. Oκ. Φαρμάκης καταλόγισε αντικειμενικές ευθύνες για το έλλειμμα στα ταμεία στον δήμαρχο, χαρακτηρίζοντάς τον ''επισκέπτη και ερωτευμένο με την καρέκλα '', μην έχοντας το θάρρος να παραιτηθεί.

Ακούστε τι δήλωσε στη εκπομπή ''Πάρτο Αλλιώς''

Πως και γιατί είχε διαγραφεί πρόστιμό 40 εκ ευρώ;

timologia mpezas 1 smallΓια την μη απόδοση του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατ. Ευρώ για τον τηλεοπτικό σταθμό ALTERσυνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν ο κ. Γιώργος Κουρής και ο γιός του Ανδρέας, με την κατηγορία της ''ηθικής αυτουργίας'', παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Κ. Γιαννίκος είχε την απόλυτη ευθύνη, όπως έχει γραφεί και ήδη είναι προφυλακισμένος.

Όμως λίγες μέρες νωρίτερα, είχε ασκηθεί δίωξη τόσο εναντίον του κ. Γιώργου Κουρή (έκλεισε και την Αυριανή) σε βαθμό κακουργήματος, όσο και των λοιπών νόμιμων εκπροσώπων του ALTERκαθώς και εκείνων άλλων τριών εταιρειών συνδεδεμένων με αυτόν.

 

Όλοι κάνουν την πάπια...

dodoniΑυτό ήταν. Υποθέτουμε ότι ίσως να βολεύτηκαν όλοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και ησύχασαν. Για τους πολιτικούς, συνεταιριστές, κτηνοτροφικούς συλλόγους και διάφορους αγροτοσυνδικαλιστές λέμε, σχετικούς με όσα συμβαίνουν με την πάλαι ποτέ συνεταιριστική βιομηχανία γάλακτος ''ΔΩΔΩΝΗ''.
Θυμάστε υποθέτουμε, ότι η ΑΤΕ πούλησε άρον άρον το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της κερδοφόρας ''ΔΩΔΩΝΗ'' που κατείχε στην διεθνών συμφερόντων εταιρεία Strategic Initiatives UK LLP και στην ΣΙΜΟΣ Food Group, έναντι του ποσού των 22 εκατ. Ευρώ, ποσό που θεωρήθηκε ως ευτελές και η απόφαση ως ξετσίποτο ξεπούλημα.
Λίγο αργότερα

Γράφει ο Κώστας Καλτσής

Misthoi mamouth smallΟι συζητήσεις για το ποιός ή ποιοί ευθύνονται που η Ελλάδα ουσιαστικώς έχει χρεοκοπήσει, καλά κρατούν ακόμη κι από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία όμως γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη και από πότε άρχισε η κατρακύλα.

Στην εφημερίδα ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' (που διευθύναμε από το 1979 έως το 1998) στο φύλλο της 15ης Σεπτεμβρίου 1987 αποκαλύπταμε την πρωτοφανή όσο και τραγική απόφαση του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου (που είχε δημοσιευθεί και στις Αθηναϊκές εφημερίδες και ουδέποτε διαψεύστηκε), σύμφωνα με την οποία:

Κάτι σοβαρότερο συμβαίνει – πέραν αυτών που ανακοινώνουν - με το ΧΥΤΑ στο Ελληνικό και περιπλέκεται τόσο πολύ η κατάσταση σχετικώς με το αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι

xyta ellinikouΔύσκολο να ξετυλιχτεί το κουβάρι και να βρούμε τον ''μίτο της Αριάδνης'' για να βγούμε από τις δαιδαλώδεις καταστάσεις και σχέσεις, αλλά θα το επιχειρήσουμε όσο γίνεται πιο απλά και κατανοητά, περιμένοντας τις διευκρινήσεις των αρμοδίων – που όμως αποδεικνύονται ...αναρμόδιοι.

Οι επιθεωρητές του υπουργείου περιβάλλοντος προ καιρού,

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr