stoTapsi

Απρίλιος 2013

Είναι αδιόρθωτοι εκεί στο δήμο Ιωαννιτών...

dimarxeio oanninonΔεν βάζουν μυαλό με τίποτε ούτε από το ''άδειασμα'' των ταμείων του δήμου, ούτε από τις οργίλες αντιδράσεις των πολιτών. ''Μπήκαν ψύλλοι στ αυτιά μας'' από ένα σχόλιο του Αλέκου Παπαδόπουλου στην εφημερίδα ''Ανεξάρτητος'' για μια παρ' ολίγον απευθείας ανάθεση για σύνταξη τεχνικών μελετών προϋπολογισμού 1,5 εκατ. Ευρώ (σύμβαση μεταξύ δήμου και ΔΕΥΑΙ).
Το ψάξαμε λίγο και να το θέμα

Γράφει ο Κώστας Καλτσής

kaxrimanisΕίχαμε αποκαλύψει πριν από μέρες σπατάλες χρημάτων του ΕΣΠΑ και απευθείας αναθέσεις σε ''ημετέρους'' από την Περιφέρεια Ηπείρου, αλλά διέφυγε της προσοχής μας ένα δελτίο τύπου της 2ης Απριλίου με τίτλο ''εντάσσονται στο ΕΣΠΑ πέντε νέα έργα του 3ου κύκλου του προγράμματος Νέα Γνώση''
Όμως ο συνάδελφος Φάνης Μπάρκας της ''ΦΩΝΗΣ'' από τη Φιλιππιάδα, πιο προσεκτικός, το είδε και σχολίασε δηκτικά όσα αναφέρονταν ως πολύ σημαντικές δράσεις.
Σας παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου για τα δικά σας συμπεράσματα και ακολουθούν οι δικές μας απόψεις...

Γράφει ο Κώστας Καλτσής

kopi kalamiwn 240413Έχει βαλθεί να τα ...διαλύσει όλα ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος! Αλλιώς δεν εξηγείται που αφού... ξεμπέρδεψε με τα οικονομικά του δήμου, συνεχίζεται η εκβάθυνση της λίμνης Παμβώτιδας και η εκρίζωση καλαμιών, για να γίνει η πίστα σκί που ήθελε η σύζυγός του κ. Κατερίνα Χαρίση για λογαριασμό του συλλόγου θαλασσίου σκι, του οποίου είναι πρόεδρος και για διεξαγωγή των πανευρωπαϊκών αγώνων τον Σεπτέμβριο.

Είχαν προηγηθεί οι άκρως διασκεδαστικές δηλώσεις του

Γράφει ο Κώστας Καλτσής

dimarxeio oanninonΟργισμένοι οι πολίτες των Ιωαννίνων παρακολουθούν τα τερτίπια του δημάρχου κ. Φίλιππα Φίλιου να αποσείσει τις ευθύνες που βαραίνουν τον ίδιο, τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Νίκο Μάντη και την δ/νση εν γένει των οικονομικών υπηρεσιών για τα 1,2 εκ ευρώ που υπεξαιρέθηκαν από την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Ιωαννιτών.

Η θυελλώδης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χθες το βράδυ κατέδειξε αυτό που από καιρό κατήγγειλε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Γκόντας, ότι δηλαδή:

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version