stoTapsi

lantavos rizopoulos 2022Την πλήρη αποτυχία του μοντέλου με το οποίο λειτουργεί η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά οι καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας που έπληξε την Περιφέρειά μας το Δεκέμβριο.
Τις ευθύνες αλλά και το μέγεθος της ανυπαρξίας της Περιφερειακής Αρχής στον συγκεκριμένο τομέα ανέδειξε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου, Σπύρος Ριζόπουλος, μαζί με τους συντονιστές της παράταξης, Μιχάλη Νάτση κι Άλκη Λάνταβο καθώς και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Δημήτρη Παππά.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
kaxrimanis 2ΕΙΝΑΙ από εκείνες τις φορές που ο ρόλος μιάς έγκυρης εφημερίδας δικαιώνεται και μόνο με ένα μικρό ρεπορτάζ. Αυτό συνέβη με όσα έγραφε ο «Πρωινός Λόγος» την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, σχετικώς με την ανάγκη αλλαγής της ηγεσίας στην Ήπειρο. Δεν είναι που έκρινε απολύτως απαραίτητη αυτή την αλλαγή στο Δήμο Ιωαννιτών αναφερόμενος στην ανεκδιήγητα αποτυχημένη δημαρχία του κ.Ελισάφ, αλλά που ετέθη απρόσμενα απέναντι στον Περιφερειάρχη κ.Καχριμάνη. Σε αυτόν, τον οποίον στήριζε όλα τα χρόνια που πέρασαν η Ν.Δ και που ό ίδιος εμφανίζονταν ως κατ εξοχήν εκφραστής της- και των Νεοδημοκρατικών κυβερνήσεων. Για να κάνει κατάχρηση της εμπιστοσύνης που του έδειξε και με το πέρασμα του χρόνου να αποδειχθεί πως καταχράστηκε κ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version