stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
touristes-sandaliaΉ στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε! Η λαϊκή ρήση έχει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία ψάχνει για τουρίστες στην Αλβανία και στα Σκόπια!!!
Έτσι αντιπροσωπεία της, με επικεφαλής τον κ. Αλ.Καχριμάνη, πήγε στην γειτονική χώρα για να πείσει τους Αλβανούς σωβινιστές και τυχοδιώκτες να κάνουν τις διακοπές τους στην χώρα μας!
Ότι διεκδικούν Ελληνικά εδάφη, την Ήπειρο μέχρι και την Ναύπακτο και ότι προσέφυγαν στο δικαστήριο της Χάγης, για να επιστραφούν περιουσίες στους Τσάμηδες, δεν φαίνεται να ενοχλεί τον περιφερειάρχη .
Τώρα ανακοινώθηκε ότι στις 30 Μαρτίου αντιπροσωπεία της Περιφέρειας θα πάει στα Σκόπια, για να παρουσιάσει σε εκδήλωση τα πλεονεκτήματα της Ηπείρου, εκλιπαρώντας επί της ουσίας τους άλλους τυχοδιώκτες και ανθέλληνες Σκοπιανούς να μας βοηθήσουν στην τουριστική μας ανάπτυξη!!!
Ζητεί δηλαδή την συνεργασία εκείνων που έκλεισαν τα σύνορα, που αμφισβητούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, θέλουν το όνομά της, τον Μέγα Αλέξανδρο... Σλάβο και την Θεσσαλονίκη Σλαβική!
Καλές είναι οι προσπάθειες για την προώθηση του Ηπειρωτικού τουριστικού προϊόντος, αλλά δεν χρειάζεται να εξευτελιζόμαστε κιόλας...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr