stoTapsi

Γράφει ο Σταύρος Ζηκόπουλος, Οικονομολόγος-Αμπελουργός, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Zikopoulos StavrosΌλοι στην Ελλάδα λένε ότι δεν παράγουμε τίποτα, γιαυτό και η αγορά έχει κατακλυστεί από εισαγόμενα γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα. Ο κορωνοιος ας μας δώσει τη ΜΕΓΆΛΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ για την αύξηση της αγροτικής παραγωγής κύρια των ελλειμματικών αγροτικών προϊόντων, κρέατα, τυριά, ποτά, πατάτες, κρεμμύδια, φακές, αρωματικά, κ.λ.π.

Η πρότασή μου:
α) Με ένα μέρος των χρημάτων που λένε ότι θα διατεθούν στους αγρότες λόγω κορωνοιου να χρηματοδοτηθεί η παραγωγή κύρια των ΕΛΛΗΜΑΤΙΚΩΝ γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων στην Ελλάδα.
β) Γενναία χρηματοδότηση σε ΝΕΟΥΣ αγρότες που θα ξεκινήσουν μια τέτοια παραγωγή και επιπλέον οι ΔΉΜΟΙ να τους παρέχουν κτηματικές εκτάσεις, δρόμο, νερό, ρεύμα και κάθε άλλη διευκόλυνση.
ΠΟΥ ΘΑ διαθέτουν ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
Μέρος των χρημάτων που θα διατεθεί λόγω κορωνοιου στην εστίαση [και πολύ καλά θα κάνουν]σε ξενοδοχεία, εστιατόρια κ,λ,π. να χρηματοδοτηθεί το κάθε κιλό ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ αγροτικού προϊόντος που θα προσκομίζουν με τιμολόγιο. Πιστεύω πως υπάρχει η λίστα των ελλειμματικών προϊόντων όπως και επιστήμονες που θα καθορίσουν το ύψος της χρηματοδότησης ανά κιλό και στις δυο περιπτώσεις.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version