stoTapsi

IMG 7193Έναν ακόμα χρόνο υπομονή με βέβαιο τον κίνδυνο ότι ο δρόμος δεν θα ξεκινήσει ούτε αυτή την θητεία και ίσως ποτέ, πήρε η ολοκλήρωση της μελέτης για τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό.
Ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών υπέγραψε την έγκριση παράτασης της συνολικής προθεσμίας για την ολοκλήρωση της μελέτης που αφορά το συγκεκριμένο έργο έως τον Ιούνιο του 2022.
Μια μελέτη η συνολική δαπάνη της οποίας φτάνει τα 4,5 εκ. ευρώ και η οποία υπεγράφη τον Φεβρουάριο του 2009, υποτίθεται ότι θα ολοκληρωνόταν τον Αύγουστο του 2010, αλλά ακόμα παραμένει άφαντη.
«Η όλη διαδικασία θα πάρει τουλάχιστον ένα χρόνο, μπορεί και 1,5 χρόνο. Θα πάω στο υπουργείο να δω τι υπάρχει», ανέφερε ο Περιφερειάρχης σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Ιούλιο του 2019. Δυστυχώς ακόμα να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει…
Και η τρίτη θητεία Καχριμάνη – Ιωάννου αποδεικνύεται αναποτελεσματική για τους πολίτες της Πρέβεζας. Και οι δύο φέρουν σοβαρές ευθύνες για την απομόνωση στην οποία παραμένει η Πρέβεζα σε ότι αφορά τις οδικές υποδομές και ειδικά στο θέμα της μελέτης για τη σύνδεση με την Ιόνια Οδό. Όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια Ηπείρου είναι απλός παρατηρητής των εξελίξεων, αφήνοντας μοιρολατρικά τον χρόνο να περνά σε βάρος των Πρεβεζάνων. Τώρα, μπροστά σε μια νέα παράταση και το σοβαρό ενδεχόμενο οριστικής παραπομπής της μελέτης στις ελληνικές καλένδες, για μια ακόμα φορά αδυνατεί να αντιδράσει. Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου έχει αποδείξει πολλές φορές την ανικανότητά της. Περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχες είναι οι αρνητές της ανάπτυξης στην Ήπειρο.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version