stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής

water skiΔεν έφτανε που παρανόμως εκριζώνονται οι καλαμώνες, εκβαθύνεται ο πυθμένας της λίμνης και γίνονται μπαζώματα προς την περιοχή της Αμφιθέας με εντολή του δημάρχου Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιου, τώρα περάσανε στο δεύτερο στάδιο, τους τραμπουκισμούς.

Στόχος η πάση θυσία κατασκευή της πίστας θαλασσίου σκί (που θέλει η σύζυγος του δημάρχου κ. Κατερίνα Χαρίση - πρόεδρος του συλλόγου θαλασσίου σκι) και η απόκρυψη από την Κοινή Γνώμη, του ...χαλασμού που γίνεται στην Παμβώτιδα.

Έτσι το Σάββατο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τρείς άγνωστοι (;) επιτέθηκαν στον πρόεδρο του συλλόγου προστασίας περιβάλλοντος κ. Κων. Σακκά, που βιντεοσκοπούσε τις παράνομες εργασίες στη λίμνη και τα επίσης παράνομα μπαζώματα και του πήραν την κάμερα!

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, η σύζυγος του δημάρχου κ. Κατερίνα Χαρίση, διαβεβαίωσε τον κ. Σακκά ότι θα του επιστραφεί η κάμερα, γεγονός που ερμηνεύεται ότι γνώριζε την επίθεση και τους δράστες!

Μετά και από όλα αυτά, ευλόγως διερωτώνται οι πολίτες, για ποιό λόγο δεν επεμβαίνουν οι εισαγγελικές αρχές, η περιφέρεια και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, παρά τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα; Για ποιό λόγο δεν επανεξετάζουν την άδεια για ''καταφύγιο'' παπιών και γλάρων που εκδόθηκε και με βάση αυτή ο κ. Φίλιος καταστρέφει προστατευόμενο υδροβιότοπο; Γιατί επεμβαίνουν αμέσως ( μηδέ εξαιρουμένου και του ...εξαφανισθέντος Φορέα Προστασίας της Παμβώτιδας) για ψύλλου πήδημα και εδώ που συντελείται το μέγα έγκλημα δεν βλέπει και δεν ακούει κανείς τι συμβαίνει;

Ντροπή σε όλους!

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version