stoTapsi

Γράφει ο Βασίλης Καλτσής

PAS Giannina emblemΗ υπόθεση της ευρωπαϊκής συμμετοχής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει εξελιχθεί σε μάχη. Η ΕΠΟ ενέκρινε, η ΟΥΕΦΑ εξετάζει, ο Παναθηναϊκός καραδοκεί παίζοντας τα δικά του παιχνίδια όχι μόνο σε αγωνιστικό ή διοικητικό επίπεδο. Είναι λογικό μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό να θέλει να παίξει στην Ευρώπη ακόμη και αν δεν το κέρδισε επάξια στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΣ όμως αυτό έκανε. Και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων, εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα, είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Για να μπορέσει μια επαρχιακή ομάδα να επιβιώσει απέναντι στις βρόμικες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι ισχυροί και τα κέντρα λήψης αποφάσεων είναι να λέει την αλήθεια και να κινείται τουλάχιστον στα όρια της νομιμότητας. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αντικρούσει τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Χθες διαδόθηκε ένα θέμα που δημοσιεύσαμε και εμείς. Ένα θέμα που αναφέρεται σε υπεξαίρεση 800 χιλ. ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ και ενέργειες που εγείρουν ζητήματα μη «χρηστής διαχείρισης».

Με ποιον τρόπο θα αμυνθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απέναντι στα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα; Μα φυσικά λέγοντας την Αλήθεια μέσα από την ανακοίνωσή της. Το ότι διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμηση είναι γνωστό και αυτονόητο, αλλά αυτό δεν απαντά στις αποδιδόμενες κατηγορίες, ούτε αποσαφηνίζει το ζήτημα.

Άρα πιο σωστό θα ήταν να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις με ποσά, ισολογισμούς, ταμειακά και λογιστικά στοιχεία προκειμένου να αποδειχθεί το δημοσίευμα αναληθές, να εκτεθούν οι εμπνευστές του και βεβαίως να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Διότι και εκεί θα χρειαστούν αποδείξεις και από τις δύο πλευρές. Εμείς ως φίλαθλοι δεν πρέπει να γνωρίζουμε την αλήθεια;

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version