stoTapsi

Γράφει ο Βασίλης Καλτσής

zeimpekikoΚαταρχήν θέλουνε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κ. Φίλιο και κυρίως από τη σύζυγό του κ. Κατερίνα Χαρίση ως πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου θαλασσίου σκι, διότι τόσο καιρό αποκαλούσαμε ως «πίστα» αυτό που δημιουργείται στην Αμφιθέα, ενώ η κανονική του ονομασία είναι «εναλλακτικός στίβος».

Μάλιστα, ο κ. Φίλιος σάρκασε όλους εμάς λέγοντας ότι ο όρος «πίστα» είναι για τα μπουζούκια. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να θίξουμε το άθλημα που προεδρεύει η σύζυγό σας κ. Δήμαρχε, αλλά μιας και το αναφέρατε

εσείς θα γνωρίζετε καλύτερα ότι τα μπουζούκια διαθέτουν οργάνωση που δυστυχώς δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτή του Δήμου Ιωαννιτών.

 

Στα μπουζούκια λοιπόν κ. Φίλιο, ξέρετε ότι υπάρχουν σερβιτόροι, λάντζα, αρμοδιότητες και καθήκοντα, τραγουδιστές και ορχήστρα όπου όλοι λειτουργούν άψογα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στον Δήμο αντιθέτως επικρατεί ένα μπάχαλο που αποτυπώνεται πλήρως στην εικόνα που έχει αυτή η πόλη.

Επιπλέον ο κ. Φίλιος για άλλη μία φορά μας απέδειξε πόσο καλός παραμυθάς μπορεί να γίνει αφού ούτε λίγο ούτε πολύ υποσχέθηκε στους Γιαννιώτες ότι από τα 64 στρέμματα που… καταστρέφει στην Αμφιθέα, μόλις τα 8 μπορεί(!) να χρησιμοποιηθούν για τους αγώνες θαλασσίου σκι, ενώ τα υπόλοιπα 54 θα τα διαμορφώσει, αφαιρώντας τη λάσπη από τον πυθμένα και ότι άλλο χρειάζεται, δημιουργώντας μια τέλεια πισίνα για όλους εμάς, όπου μπορούμε να κάνουμε άνετα μπάνιο και μάλιστα να πίνουμε το νερό αφού προέρχεται από πόσιμες πηγές! Σε λίγο θα μας πει ότι θα επενδύσει τον πυθμένα με πλακάκια και θα τοποθετήσει βατήρα για βουτιές!

Λοιπόν καλό είναι να σοβαρευτούν, όσο μπορούν, στο Δήμο Ιωαννιτών και να περιορίσουν τις καταστροφικές τους δραστηριότητες για περίπου ένα χρόνο ακόμη, έως ότου να τελειώσει η θητεία τους και να γίνουν απλά μια οδυνηρή παρένθεση στην ιστορία της πόλης.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version