stoTapsi

Βίντεο - Ντοκουμέντο

Αδιάφορος για τις αντιδράσεις, με πρωτοφανή προκλητικότητα και αλαζονεία ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος συνεχίζει τις καταστροφικές του επεμβάσεις στη λίμνη, προς την πλευρά της Αμφιθέας, σκάβοντας, εκριζώνοντας καλαμώνες, εκβαθύνοντας μέχρι και 3 μέτρα, μπαζώνοντας αλλού.

Και αυτά, για να φτιάξει την πίστα θαλασσίου σκι που ζήτησε η σύζυγός του κ. Αικατερίνη Χαρίση, πρόεδρος του συλλόγου θαλασσίου σκι Ιωαννίνων, για να διοργανώσει πανευρωπαϊκούς αγώνες τον Σεπτέμβριο.

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε πατώντας την εικόνα δίπλα, φαίνεται το έγκλημα που συντελείται και το οποίο καταγγέλλει για πολλοστή φορά ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος, πλην ματαίως!

Προφανώς οι εισαγγελικές αρχές είναι πολύ απασχολημένες με άλλα θέματα (όπως πχ η διερεύνηση του ποιος ή ποιοι έφαγαν το 1,250 εκατ. Ευρώ από τα ταμεία του Δήμου) για να οδηγήσουν στο αυτόφωρο τους... “εκσκαφείς” μαζί με τον δήμαρχο που έδωσε αυτή την εντολή, δια τα περαιτέρω.

Και μη μας πουν ότι δόθηκε η απαιτούμενη άδει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, διότι αυτή αφορά κάποιες εργασίες για την... προστασία και αναπαραγωγή παπιών και γλάρων και για κανένα λόγο των κατασκευών πίστας σκι!

Κατά τ' άλλα συζητούν όλοι με περισσό θράσος (και ο κ. Φίλιος!) για το Ρυθμιστικό και το Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία της Παμβώτιδας, ενώ διατυπώνονται εύλογες απορίες για την σιγή ιχθύος που τηρούν ο Φορέας Διαχείρισης της λίμνης, η Περιφέρεια Ηπείρου (ο κ. Καχριμάνης θεωρεί... φυσιολογικό αυτό που γίνεται, συμπορευόμενος με τον κ. Φίλιο), η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που έδωσε μια άδεια που καταστρατηγείται, αλλά και οι κατά περίπτωση λαλίστατοι παράγοντες της Νήσου.

Ντροπή ρεεεε!!!

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version