stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

filios papandreouΦαίνεται ότι ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος έχει επιλεκτική μνήμη ή τον έχει εγκαταλείψει και αυτή με αποτέλεσμα να μπερδεύει τα πράγματα.
Αλλιώς δεν εξηγείται που καταγγέλλει ότι τον κ. Νίκο Γκόντα τον στηρίζει η κυβέρνηση! Δηλαδή και το ΠΑΣΟΚ; Ρωτάμε διότι αυτό το σε κωματώδη κατάσταση κόμμα, ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον κ. Θωμά Μπέγκα ενώ η ΝΔ δεν προέβη σε αντίστοιχη ανακοίνωση.
Συνεπώς στο διάδοχό του έδωσαν τις ευλογίες του μνημονιακά κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αφού και αυτή στήριξε όλα τα μνημονιακά μέτρα.
Άλλωστε και ο ίδιος πήρε το χρίσμα στις εκλογές του 2010 από τον ολετήρα της χώρας, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τότε και πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου, οπότε μάλλον δε δικαιούται να ομιλεί.
Εξάλλου λησμονεί προφανώς ο κ. Φίλιος ότι μαζί με τον κ. Μπέγκα και την παράταξή τους "Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα" , εφάρμοσαν τις μνημονιακές πολιτικές, όπως μαζικές απολύσεις εργαζομένων - συμβασιούχων και τις διαθεσιμότητες - κινητικότητες δημοτικών υπαλλήλων. Ακόμη επί ημερών τους παραιτήθηκε ο δήμος από διεκδικήσεις υπέρ μεγάλων συμφερόντων, οπότε αυτοί είναι που εξυπηρετούν περίεργες καταστάσεις.
Ας αφήσουν λοιπόν τα παραμύθια διότι με αυτά δεν πείθουν κανέναν. Οι Γιαννιώτες γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ποιοι είναι, τι υπηρετούν, τι επιδιώκουν και θυμούνται ότι η σκληρή μνημονιακή πολιτική άρχισε να εφαρμόζεται στο δήμο με την έναρξη της δικής του θητείας και όχι του κ. Γκόντα.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr