stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

vasilias kaxrimanisΟι μεγαλοστομίες του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Αλεξ. Καχριμάνη για την νέα πενταετία, για να βρει (τώρα;) η Ήπειρος τον δρόμο προς την ανάπτυξη, είναι χωρίς αντίκρισμα.

Μπορεί να εμφανίζεται ο... Μέγας Αλέξανδρος ο Μικρός ως ο μόνος που γνωρίζει τα πάντα, έχων άποψη για όλα και πως δήθεν είναι εκείνος στον οποίο μπορούμε να στηριχθούμε, αλλά αυτό είναι παραμύθι.

Διαχειρίσθηκε η Περιφέρεια τώρα, πριν η Νομαρχία, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Ήπειρος είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία, στη φτώχεια και στην υπανάπτυξη.

Ο κ. Καχριμάνης επέτυχε ως επιχειρηματίας με την αλυσίδα των ξενώνων του μέσω διάφορων προγραμμάτων και επιδοτήσεων, αλλά απέτυχε στο να δώσει λύσεις προοπτικής.

Ότι έγιναν κάποια έργα και πολλά από αυτά με απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, δε σημαίνει ότι η Ήπειρος βελτίωσε τη θέση της. Και ακόμη, επειδή παρουσιάζεται ως ικανός και στη άσκηση διοίκησης, ο κ. Καχριμάνης διέλυσε τις υπηρεσιακές δομές με τις κομματικού τύπου παρεμβάσεις του.

Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να πάει σπίτι του. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται η Ήπειρος να πάθει τίποτε χειρότερο από ότι έπαθε ως τώρα. Να τον γκρεμίσουμε από τον "θρόνο" του, από εκεί που παριστάνει τον ηγεμόνα.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr