stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

mpegas 2Φυγομαχεί ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας αρνούμενος να συζητήσει δημοσίως με τον κ. Νίκο Γκόντα ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Ο κ. Μπέγκας επικαλέστηκε "δικούς του προφανείς λόγους" για να αποφύγει την ραδιοτηλεοπτική αναμέτρηση με τον κ. Γκόντα και το σίγουρο στραπάτσο που θα πάθαινε.

Προσβληθείς πολύ νωρίς από την αλαζονεία

ο επικεφαλής της "Ενότητας Πολιτών κτλ" που διεκδικεί το μονοπώλιο της δημοκρατικότητας και προοδευτικότητας, απαξιώνει και προσβάλει με αυτή την τακτική τους πολίτες στους οποίους όμως προσφεύγει για να γίνει δήμαρχος.

Δεν είναι όμως το μόνο λάθος του. Ομιλεί για διαφάνεια στη διοίκηση ξεχνώντας ότι υπεξαιρέθηκαν 1,8 εκατ. ευρώ από το ταμείο του δήμου και ότι έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κατά των μελών της οικονομικής επιτροπής, των αντιδημάρχων κκ Μασαλλά, Μανταλόβα, Κατηρτζίδη και του προέδρου του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος και του ΣΥΔΛΙ κ. Γκούγκου, σε πρώτη φάση, όπως έχει πει και ο κ. Γκόντας.

Ο κ. Μπέγκας υπόσχεται τα πάντα για τους πάντες, καταγγέλλει τα μνημόνια όταν τον στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ που ψήφισαν όλα τα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος του λαού και αποστρέφεται το παρελθόν στο δήμο όταν και εκείνος έχει μεγάλο μερίδιο ευθυνών,

Τελικά μάλλον είχε δίκιο ο κ. Φίλιος που είπε ότι οκ. Μέγκας δεν έχει εμπειρία ούτε διαχειριστικές και διοικητικές ικανότητες και άρα χάρη του έκανε που τον είχε αντιδήμαρχο, προφανώς λόγω του ονόματός του.

Αυτόν άραγε θέλουμε για δήμαρχο;

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr