stoTapsi

A+ A A-

trapeza ipirou logoi 93H Συνεταιριστική Τράπεζα ΗΠΕΙΡΟΥ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πελάτες της, ότι από τη Δευτέρα 26.08.2013μπορούν να καταθέτουν στο δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας αίτηση παροχής δανειοδότησης «ΤΕΠΙΧ - Επιχειρηματική Επανεκκίνηση», που συγχρηματοδοτείται από την ΕΤΕΑΝ ΑΕ και την Τράπεζα.
Επιλέξιμες για δανειοδότηση από την Συνεταιριστική Τράπεζα ΗΠΕΙΡΟΥ είναι οι  υφιστάμενες και υπό ίδρυση πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις των επιλέξιμων οικονομικών κλάδων από τη δράση (σύμφωνα με τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας - Κ.Α.Δ), που αναπτύσσουν βιώσιμη επιχειρηματική δράση στην Περιφέρεια Ηπείρου. Τα δάνεια που πρόκειται να χορηγηθούν από τη Συνεταιριστική Τράπεζα ΗΠΕΙΡΟΥ παρέχονται με ευνοϊκό επιτόκιο και αφορούν σε:

(α) δάνεια επιχειρηματικής ανάπτυξης (Κεφάλαια Κίνησης) ειδικού σκοπού, με εύρος 10.000 - 300.000 € (ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης) και αποπληρωμή μέχρι 48 μήνες, και
(β) δάνεια υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων επιχειρήσεων με εύρος από 10.000 - 500.000 €, διάρκειας 5-12 ετών, με δυνατότητα περιόδου χάριτος (ανάλογα με τη διάρκεια υλοποίησης της επένδυσης). Ειδικότερα: δάνεια που χρηματοδοτούν εγκεκριμένα και μη υλοποιημένα επενδυτικά σχέδια, που έχουν υπαχθεί σε αναπτυξιακό νόμο ή σε άλλα προγράμματα κρατικής ενίσχυσης. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες λεπτομέρειες σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Τράπεζας ΗΠΕΙΡΟΥ, καθώς και στην ιστοσελίδα τηςwww.epirusbank.com.

 

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr