stoTapsi

A+ A A-
Fitness LabΤο κανάλι του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων προσφέρει ελεύθερα, 50 βίντεο με γυμναστικές ασκήσεις, εκτελεσμένες από έμπειρους γυμναστές και γυμνάστριες.
Το πρόγραμμα του FitnessLabτου ΠΕΑΚΙ, είναι μια καινοτόμα πρωτοβουλία, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά από ΠΕΑΚ στη χώρα, που εφαρμόζει Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, σε κάθε ηλικία.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα βίντεο

Τα βίντεο της γυμναστικής απευθύνονται σε κάθε ηλικία, φύλο και μπορούν να εκτελεστούν σε κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό.
Είναι χωρισμένα σε κατηγορίες (άνδρες, γυναίκες, έφηβοι, παιδιά) και σε επίπεδα δυσκολίας (αρχάριοι, προχωρημένοι) και οι πολίτες μπορούν να τα βλέπουν, όποτε επιθυμούν, εντελώς δωρεάν.
Πρόκειται για απλές ασκήσεις εκγύμνασης με βασικό ή και καθόλου εξοπλισμό που μπορούν να γίνουν εύκολα από τον οποιοδήποτε, όπου και αν βρίσκεται, με αναλυτικές οδηγίες για καλή τεχνική και ασφαλή εκτέλεση των ασκήσεων.
Το ΠΕΑΚΙ FitnessLab, αποτελεί μια πραγματικότητα και η Ε.Δ. καλεί όλον τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους να γυμναστούν και να αθληθούν, είτε στους χώρους του ΠΕΑΚΙ, είτε από το σπίτι τους!
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr