stoTapsi

Στηρίζει όμως τον Ελισάφ που τον είχε καταγγείλει μαζί με τον Φίλιο
Gontas 2021Αθώοι κρίθηκαν με βούλευμα ο πρώην δήμαρχος κ.Νίκος Γκόντας, αντιδήμαχοι, πρόεδροι Οργανισμών, δημοτικοί σύμβουλοι και το διοικητικό συμβούλιο της πρώην ΑΔΕΙ.
Η υπόθεση αφορούσε τη διαχείριση της πρώην αναπτυξιακής επιχείρησης του Δήμου Ιωαννιτών επί της δημαρχίας του κ.Γκόντα (ΑΔΕΙ) και όλοι τους κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος και απιστία, ύστερα από δημόσιες καταγγελίες του κ. Φίλιππα Φίλιου και συνεργατών του, όπως του νυν δημάρχου κ. Ελισάφ όταν ανέλαβαν τη διοίκηση του Δήμου το 2010 - και σε αυτή την υπόθεση είχαν στηρίξει τον προεκλογικό τους φώναξε τότε...
Το Δικαστικό Συμβούλιο έκρινε ότι η διαχείριση ήταν απολύτως νόμιμη και προς το συμφέρον του Δήμου, πολύ δε περισσότερο που οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΔΣ της πρώην ΑΔΕΙ είχαν εγκριθεί από την κρατική τότε Περιφέρεια Ηπείρου.
Είναι η πολλοστή φορά που ο κ. Γκόντας και οι συνεργάτες του απαλλάσσονται των έωλων κατηγοριών, είτε με βούλευμα είτε ύστερα από δίκες.
Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο κ. Γκόντας με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», στηρίζει τη Δημοτική Αρχή του κ. Ελισάφ, του διώκτη του δηλαδή- μετά του κ. Μπαρτζώκα, που επίσης έκανε εναντίον του καταγγελίες!

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version