stoTapsi

Αυθαίρετες κατασκευές, μουσική, φαγητά, αλκοόλ, συνωστισμός, κανένα μέτρο προστασίας και όλοι κάνουν πως δε βλέπουν τι γίνεται...
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
bar 6Είναι απίστευτα όσα διαδραματίζονται σε παραλίες της Ηπείρου, με την επιδημία του μεταλλαγμένου κορωνοιού να καλπάζει.
Στις καντίνες- Beach Bar, κυρίως Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το αλκοόλ άφθονο, η μουσική στη διαπασών, συνωστισμός και κανένα μέτρο προστασίας των λουομένων και λικνιζομένων νεαρών.
Το πρόβλημα είναι γενικότερο για την Ήπειρο, αλλά από το Μύτικα μέχρι την άκρη της Καστροσυκιάς, την Πάργα και τα Σύβοτα με επίκεντρο το Μονολίθι- Κανάλι, γίνεται του ... κορωνοιού το κάγκελο!
bar 4Κανένας έλεγχος, από καμιά υπηρεσία, ούτε από το Δήμο, ούτε την Πολιτική Προστασία ή την Αστυνομία και τον ΕΦΕΤ.
Μιλάμε προπαντός για τις «καντίνες»- death dar που στήθηκαν στην παραλία, καταλαμβάνουν όσο χώρο θέλουν, με όσες ξαπλώστρες θέλουν, χωρίς την προβλεπόμενη απόσταση και κάνουν «αρπαχτές».
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες, που όμως... «καίγονται» από την ανεξέλεγκτη δράση αρκετών εξ αυτών και αυτούς τους σωστούς θα πρέπει να ενδιαφέρει πρωτίστως να ξεκαθαρίσει η κατάσταση άμεσα.
Δόθηκαν και με ποιές προϋποθέσεις ( αν δόθηκαν...) άδειες και για ποιές δράσεις;
Οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι έχουν κάνει το εμβόλιο;
Αντισηπτικά που πρέπει να υπάρχουν και είναι άφαντα;
Οι ξαπλώστρες απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση; Φυσικά και όχι!
Ηλεκτρικό πως τους δόθηκε; Άλλωστε υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι παίρνουν ρεύμα από άλλα καταστήματα, σπίτια μέχρι και από ...στάνη!
Ούτε ο προβλεπόμενος αριθμός ατόμων τηρείται, ούτε φυσικά και οι αποστάσεις. Σερβίρουν και φαγητά, μέχρι που
αναλαμβάνουν γλέντια βαπτίσεων και γάμων, με απροσδιόριστο αριθμό προσκεκλημένων!



bar 2bar 3bar 5

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version