stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
mpegasΟύτε μια λέξη αυτοκριτικής από τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα και τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Κ. Γκόγκο, για αυτή την ιστορία με την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης!
Αντιθέτως εκδίδουν ανακοινώσεις στις οποίες περισσεύουν η αλαζονεία και περιφρόνηση προς τους πολίτες. Ερωτώνται από όλους να πουν επισήμως πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κόστισε, ποιες εταιρίες ετοίμασαν τον φάκελο, πόσα χρήματα πήραν και πώς επιλέχτηκαν.
Απαντούν με κωμικοτραγικές κορώνες ότι αισθάνονται υπερήφανοι, έγιναν σοφότεροι και πιο έμπειροι! Ως να συμπληρώνουν βιογραφικό για να βρουν δουλειά, παρ' ότι τέτοιοι που είναι, έτσι που συμπεριφέρονται ως κόπανοι, ως ευτυχείς ανόητοι, δεν νομίζουμε ότι θα τους προσλάμβανε κανένας και πέντε... δράμια μυαλό να είχε.
Η προσπάθεια ήταν καταδικασμένη από την αρχή, έτσι που χειρίστηκαν το θέμα και με μια πόλη σε άθλια κατάσταση.
Ναι, ναι το ξέρουμε, είμαστε... αρνητές της αναγνώρισης... πρωτοποριακών ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, μας το έχουν ξαναπεί. Θα σπεύσουν να ξεφουρνίσουν το "έξυπνη πόλη", το χτεσινό εφεύρημα... "ανθεκτική πόλη" και τα περί ενός Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας!
Ότι είναι... ανθεκτική η πόλη με τέτοια ανίκανη Δημοτική Αρχή δεν χωρά καμιά αμφιβολία, αφού δεν έχει διαλυθεί εντελώς! Βεβαίως και είναι καλοδεχούμενα όλα τα καινούργια, ακόμη και οι πομφόλυγές τους, αλλά καιρός είναι να κάνουν και καμιά δουλειά της προκοπής, να κλείσουν έστω καμιά λακκούβα, από αυτές που είναι γεμάτοι οι άθλιοι δρόμοι, να πάνε να προστατεύσουν το κτίριο στο Γιαννιώτικο Σαλόνι!
Λέμε δηλαδή να σοβαρευτούν. Μπορούν? Έτσι όπως τους βλέπουμε,πιστεύουμε πως όχι!
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr