stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Skatovlaxe 1«Το σκατόβλαχε είναι για μας τους βλάχους τίτλος τιμής λόγω του Κολοκοτρώνη», έγραφε πριν από καιρό στη σελίδα του στο fb ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξ. Καχριμανης.
Δεν έχουμε άποψη επ αυτού, ίσως είναι θέμα ερμηνείας, όπως το δεις, αλλά για να το λέει κάτι περισσότερο θα ξέρει, έτσι θα είναι.
Μας εντυπωσιάζει πάντως η αυτογνωσία και ο αυτοπροσδιορισμός

H εταιρεία απέσπασε την υψίστη διάκριση για στην κατηγορία Suppliers’ Brand Social Media Campaign
DODONI gold 2021Άλλη μια χρυσή διάκριση ήρθε να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο της ΔΩΔΩΝΗ. Συγκεκριμένα, η εταιρεία στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, ταLenovo Retail Business Awards, 2021διακρίθηκε με χρυσό στην κατηγορία Suppliers’ Brand Social Media Campaign για την YouTube σειρά: «Η Παράδοση αλλιώς».
Ειδικότερα, το βραβείο απονεμήθηκε τόσο στη ΔΩΔΩΝΗ όσο και στην διαφημιστική εταιρία Day 6 Advertisingπου έχει επιμεληθεί την καμπάνια «H Παράδοση αλλιώς»

dodoni logo 2Στις 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας κατά τη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκαν τα ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το 2020. Το 2020, η ΔΩΔΩΝΗ πραγματοποίησε κύκλο εργασιών σε επίπεδο Ομίλου ύψους 138 εκ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 28% σε σχέση με το 2019. Το μικτό περιθώριο του Ομίλου ήταν ελαφρώς χαμηλότερο στο 19,4% εν μέρει ως αποτέλεσμα του αυξημένου κόστους προμήθειας πρώτης ύλης (γάλακτος). Η αύξηση των πωλήσεων είναι κυρίως αποτέλεσμα της 100% ενοποίησης της λειτουργίας της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου, η οποία πλέον συνεισφέρει περισσότερο από 20% στις συνολικές πωλήσεις του Ομίλου. Το συνολικό καθαρό κέρδος για τον Όμιλο ανήλθε σε 5 εκ. ευρώ.

Στηρίζει όμως τον Ελισάφ που τον είχε καταγγείλει μαζί με τον Φίλιο
Gontas 2021Αθώοι κρίθηκαν με βούλευμα ο πρώην δήμαρχος κ.Νίκος Γκόντας, αντιδήμαχοι, πρόεδροι Οργανισμών, δημοτικοί σύμβουλοι και το διοικητικό συμβούλιο της πρώην ΑΔΕΙ.
Η υπόθεση αφορούσε τη διαχείριση της πρώην αναπτυξιακής επιχείρησης του Δήμου Ιωαννιτών επί της δημαρχίας του κ.Γκόντα (ΑΔΕΙ) και όλοι τους κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος και απιστία, ύστερα από δημόσιες καταγγελίες του κ. Φίλιππα Φίλιου και συνεργατών του, όπως του νυν δημάρχου κ. Ελισάφ όταν ανέλαβαν τη διοίκηση του Δήμου το 2010 - και σε αυτή την υπόθεση είχαν στηρίξει τον προεκλογικό τους φώναξε τότε...

Dimos toyrismos 2021 "Ένα ισχυρό αποτύπωμα, ειδικά στην εσωτερική αγορά, άφησε η πρώτη ψηφιακή καμπάνια προβολής των Ιωαννίνων που υλοποιήθηκε από τον Δήμο.
Παράλληλα ολοκληρώθηκε η έκδοση νέου υλικού σε έντυπη και ψηφιακή μορφή όπως και η παραγωγή βίντεο προβολής της πόλης.
Ο Δήμος οργανώνει τα επόμενα βήματα εξωστρέφειας μέσα σε συνθήκες δύσκολες που μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατρέψουν τα πάντα."
Αυτό επεσήμανε και ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version