stoTapsi

H εταιρεία απέσπασε την υψίστη διάκριση για στην κατηγορία Suppliers’ Brand Social Media Campaign
DODONI gold 2021Άλλη μια χρυσή διάκριση ήρθε να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο της ΔΩΔΩΝΗ. Συγκεκριμένα, η εταιρεία στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, ταLenovo Retail Business Awards, 2021διακρίθηκε με χρυσό στην κατηγορία Suppliers’ Brand Social Media Campaign για την YouTube σειρά: «Η Παράδοση αλλιώς».
Ειδικότερα, το βραβείο απονεμήθηκε τόσο στη ΔΩΔΩΝΗ όσο και στην διαφημιστική εταιρία Day 6 Advertisingπου έχει επιμεληθεί την καμπάνια «H Παράδοση αλλιώς»

Στηρίζει όμως τον Ελισάφ που τον είχε καταγγείλει μαζί με τον Φίλιο
Gontas 2021Αθώοι κρίθηκαν με βούλευμα ο πρώην δήμαρχος κ.Νίκος Γκόντας, αντιδήμαχοι, πρόεδροι Οργανισμών, δημοτικοί σύμβουλοι και το διοικητικό συμβούλιο της πρώην ΑΔΕΙ.
Η υπόθεση αφορούσε τη διαχείριση της πρώην αναπτυξιακής επιχείρησης του Δήμου Ιωαννιτών επί της δημαρχίας του κ.Γκόντα (ΑΔΕΙ) και όλοι τους κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος και απιστία, ύστερα από δημόσιες καταγγελίες του κ. Φίλιππα Φίλιου και συνεργατών του, όπως του νυν δημάρχου κ. Ελισάφ όταν ανέλαβαν τη διοίκηση του Δήμου το 2010 - και σε αυτή την υπόθεση είχαν στηρίξει τον προεκλογικό τους φώναξε τότε...

Dimos toyrismos 2021 "Ένα ισχυρό αποτύπωμα, ειδικά στην εσωτερική αγορά, άφησε η πρώτη ψηφιακή καμπάνια προβολής των Ιωαννίνων που υλοποιήθηκε από τον Δήμο.
Παράλληλα ολοκληρώθηκε η έκδοση νέου υλικού σε έντυπη και ψηφιακή μορφή όπως και η παραγωγή βίντεο προβολής της πόλης.
Ο Δήμος οργανώνει τα επόμενα βήματα εξωστρέφειας μέσα σε συνθήκες δύσκολες που μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατρέψουν τα πάντα."
Αυτό επεσήμανε και ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ

dodoni logo 2Στις 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας κατά τη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκαν τα ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το 2020. Το 2020, η ΔΩΔΩΝΗ πραγματοποίησε κύκλο εργασιών σε επίπεδο Ομίλου ύψους 138 εκ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 28% σε σχέση με το 2019. Το μικτό περιθώριο του Ομίλου ήταν ελαφρώς χαμηλότερο στο 19,4% εν μέρει ως αποτέλεσμα του αυξημένου κόστους προμήθειας πρώτης ύλης (γάλακτος). Η αύξηση των πωλήσεων είναι κυρίως αποτέλεσμα της 100% ενοποίησης της λειτουργίας της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου, η οποία πλέον συνεισφέρει περισσότερο από 20% στις συνολικές πωλήσεις του Ομίλου. Το συνολικό καθαρό κέρδος για τον Όμιλο ανήλθε σε 5 εκ. ευρώ.

perifereia ipeirosΗ Περιφέρεια Ηπείρου σκοπεύει να συνεισφέρει εκατομμύρια ευρώ και στρέμματα γης για τη δημιουργία ενός «πάρκου υψηλής τεχνολογίας». Δηλαδή, ενός χώρου στέγασης εταιριών πληροφορικής και «υψηλής τεχνολογίας» για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ τους.
Είμαστε επιστήμονες, με έδρα τα Γιάννενα, που μελετάμε την καινοτομία και τον αντίκτυπό της στις τοπικές κοινωνίες. Γνωρίζουμε τα υπέρ και τα κατά της «υψηλής τεχνολογίας». Και η Ήπειρος δεν χρειάζεται «πάρκα υψηλής τεχνολογίας» αλλά πάρκα «ανοικτής τεχνολογίας».

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version