stoTapsi

Του ΚΩΣΤΑ Δ. ΚΑΛΤΣΗ

Derdemezis XatzikostaΣΠΑΝΙΩΣ θα έχετε δει επαινετικό σχόλιο από εμάς, αλλά τούτη τη φορά αφορά τα νοσοκομεία των Ιωανννίνων, τα οποία (παρ´ όλα τα προβλήματά τους και παθογένειες του συστήματος της Υγείας) προσφέρουν υπηρεσίες περίθαλψης σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της αναγκαιότητας της στήριξής τους με περισσότερους γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και τραυματιοφορείς που δεινοπαθούν να καλύψουν τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες.

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ (ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ 6/1/24)

kaxriΜΗΝ ανησυχείτε, η Ήπειρος δεν πρόκειται να χάσει την …πρωτιά στην υπανάπτυξη και στη διαφθορά. Αυτή την έχει κατοχυρώσει- εξασφαλίσει με την πολιτική που εφαρμόζουν οι «σωτήρες» της. Το υπενθυμίζουμε διότι ορισμένοι νόμισαν πως κλαίμε και οδυρόμαστε που απεντάχθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης το Πάρκο Τεχνολογίας- Έρευνας, που σχεδίαζε ο Περιφερειάρχης κ.Αλ.Καχριμάνης. Φυσικά και όχι! Δεν θα ζημιωθεί η Ήπειρος επειδή υπέστησαν πλήγμα οι ματαιόδοξες επιδιώξεις του. Γκρινιάζουμε για τα ψέματα που ακόμη λέει για το θέμα,

Gkaziani zografikiΔεν συνηθίζουμε να παρουσιάζουμε θέματα τέχνης, αλλά το συγκεκριμένο αξίζει να προβληθεί.

Μιά μαθήτρια του Αρσακείου Λυκείου Ιωαννίνων, δεν διαπρέπει μόνο στα μαθήματά της αλλά και στη ζωγραφική.

Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Γκατζιάνη που παρουσιάζει έργα της, στη δεύτερη κιόλας ατομική της έκθεση, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής»

 Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

Kyriakos MitsotakisΚΑΤΙ γίνεται λάθος από την κυβέρνηση. Διότι ούτε μέσα, ούτε έξω πάμε καλά. Φαίνεται ότι το μήνυμα που της έστειλαν οι πολίτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μπορεί να το πήρε αλλά ούτε καν το «διάβασε». Η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη ότι θα το λάβουν όλοι υπόψη τους, πήγε στράφι. Εχει αποδειχτεί ότι η αλαζονεία της εξουσίας δεν έχει γιατρειά και στην προκειμένη περίπτωση έχει παρενέργειες, τέτοιες που πλήττουν το λαό. Αυτόν που ετάχθησαν οι εθνοπατέρες και εθνομητέρες να υπηρετούν.

Του Κώστα Δ. Καλτσή

Vlaxos 1Δε συνηθίζουμε να επαινούμε, σπανίως το κάνουμε, διότι από το stotapsi φημιζόμαστε ότι στάζουμε σκέτο φαρμάκι. Γιατί αυτό ενδεχομένως να βοηθήσει στη λύση προβλημάτων, παρ ότι ο παχυδερμισμός καρεκλοκένταυρων ηγετίσκων δεν επιδέχεται καμιάς θεραπείας.
Η εξαίρεση για τον καθηγητή χειρουργικής της του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνο Βλάχο (υποψήφιο με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή»- Δημήτρη Παπαγεωργίου), γίνεται διότι φέρνει έναν καινούργιο «αέρα» στα επιστημονικά και πολιτικά δρώμενα της αλλοτινής «μικρής μας πόλης».

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version