stoTapsi

fwto gia reportaz3Πρόκειται για «σύμπτωση», τυχαίο γεγονός, συγκεκριμένη εργολαβία, επέκταση άλλης, ανάθεση ή διαγωνισμό;

Λέμε για την ασφαλτόστρωση πενήντα μέτρων περίπου, επί της οδού Κατίνας Παξινού στα Γιάννινα προς την παραλίμνιο περιοχή.

Δεν θα ήταν ίσως άξιο ιδιαίτερης επισήμανσης το γεγονός αν δεν επρόκειτο για ασφαλτόστρωση μόνο στο τμήμα όπου το κτιριακό συγκρότημα «Λεύκες» της εταιρίας «Δοκός ΑΤΕΒΕ» στην οποία συμμετέχει και ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα έργα κ. Βασίλης Μασσαλάς.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία η άσφαλτος σταματά ακριβώς όπου τελειώνει το συγκρότημα, από εκεί και πέρα χώμα και λασπόνερα!
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κ. Κώστας Τσάγκας πριν λίγες μέρες σε συζήτηση στο δελτίο ειδήσεων του TV1, θέτοντας το εύλογο ερώτημα «ηθικό αλλά όχι νόμιμο ή νόμιμο και όχι ηθικό»; Θέλουμε να ελπίζουμε –αναμένοντας διευκρινίσεις- ότι όλα έγιναν με σύννομες διαδικασίες αλλά σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο να ρίχνεται άσφαλτος μόνο σ’ ένα τμήμα του δρόμου όπου και κτήρια συμφερόντων αντιδημάρχου.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version