stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Apothiki palia ATEΔεν έχουμε καμιά όρεξη πρωί- πρωί για γκρίνιες, είναι και του Αγ. Σπυρίδωνος Μεγάλη η Χάρη Του...
Αλλά αυτή η ιστορία με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε πλειστηριασμούς για την αγορά κτιρίων στα Γιάννινα, που τελικώς δε συμμετέχει και τα κτίρια τα παίρνει ιδιώτης, «μυρίζει» στημένο παιχνίδι.
Πριν από δύο χρόνια, «φαγώθηκε» ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης να συμμετάσχει η Περιφέρεια σε πλειστηριασμό για ακίνητο της εταιρίας Spider (του θείου του κ. Κ. Πέτσιου), για να γίνει... εκθεσιακό κέντρο.
Έγινε ένας χαμός, αλλά την ημέρα του πλειστηριασμού απέσυρε το ενδιαφέρον και το κτίριο πήγε στον επιχειρηματία κ. Σίμο Παπαδόπουλο των γνωστών super market!
Πριν από λίγες ημέρες, νέα αναστάτωση για συμμετοχή οπωσδήποτε σε άλλο πλειστηριασμό, αποθήκης της πρώην ΑΤΕ, για να την κάνει ...αθλητικό χώρο!
Και χτες, αφού για χάρη της αποσύρθηκαν τρείς ιδιώτες, παραιτήθηκε και η Περιφέρεια κι αφού εν τω μεταξύ εμφανίστηκε τέταρτος ενδιαφερόμενος που πλειοδότησε, ο επιχειρηματίας κ. Πέτρος Σεπετάς!
Εμάς η Περιφέρεια με τον κ. Αλέξ. Καχριμάνη, μας θυμίζει... «λαγό», όπως λένε.
Τρέχει και στρώνει το έδαφος για κάποιον άλλο!
Αυτή η εντύπωση δημιουργείται, με τα συμπεράσματα δικά σας.
Και το Περιφερειακό Συμβούλιο; Αυτό λειτουργεί ως κομπάρσος (πλην μιάς - δυό εξαιρέσεων) σε ένα καλοστημένο θεατρικό έργο...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr