stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
mpegkas dsnΚάτι δεν πάει καλά στην Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, της οποίας η συνοχή κλυδωνίζεται. Πολλές διαφωνίες και για τους χειρισμούς για την πολιτιστική πρωτεύουσα και τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Κώστα Γκόγκο, με κορυφαία εκείνη της παραίτησης από το διοικητικό συμβούλιο, της κ. Βάσω Μέγα.
Για ξεπεράσει ο δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας τα προβλήματα, δημιούργησε ένα άλλο. Ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να καταδικάσει επώνυμο άρθρο σε εφημερίδα, που στρέφονταν κατά του κ. Γκόγκου!!!
Δεν "πέρασε" βεβαίως η πρότασή του, αλλά προκάλεσε και τα σχόλια δεν ήταν και τα καλύτερα για τον δήμαρχο που θέλει να διαδραματίσει ρόλο λογοκριτή!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη παραίτηση από την παράταξη της οποίας ηγείται ο κ. Μπέγκας, ήταν εκείνη του κ Γιώργου Ζάχου, που ήταν και ο εμπνευστής του προγράμματος της παράταξης.
Ο κ. Ζάχος που πήγε στην παράταξη "Γιάννενα Τώρα" του κ. Αρη Μπαρτζώκα, είχε καταγγείλει ότι η Δημοτική Αρχή είναι έρμαιο συμφερόντων και πιο συγκεκριμένα ότι "τον Δήμο λυμαίνονται συμφέροντα", χωρίς να υπάρξει καμιά αντίδραση από πλευράς του κ. Μπέγκα!
Ποια είναι αυτά; Θα πρέπει να το πει ο κ. Ζάχος, αλλά είναι εντυπωσιακή η σιγή ιχθύος του κατά τ' άλλα λαλίστατου δημάρχου...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version