stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Syriza 2Πολλαπλώς εκτεθειμένη είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έφτασε στο σημείο να... αυτοδιαψεύδεται και να αυτοεξευτελίζεται. Σε μια απροσδόκητη έκρηξη ειλικρίνειας, στην τελευταία της ανακοίνωση, που "ανεβάσαμε" δια του prevezabest, καλεί τους πολίτες, τις Αρχές και τους φορείς, να βοηθήσουν τους πρόσφυγες που θα εγκατασταθούν στο παλιό στρατόπεδο Φιλιππιάδας, τους οποίους υπολογίζει στους χίλιους περίπου! Λίγες ημέρες όμως νωρίτερα, με οργισμένη της ανακοίνωση διέψευδε κατηγορηματικώς δικό μας ρεπορτάζ που είχε αναπαραχθεί από το το Prevezabest, που είχε και δικές του πληροφορίες.
Απέκλειε ρητώς το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν πρόσφυγες στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας και τώρα με μια ανακοίνωση - ποταμό, διανθισμένη με τις γνωστές ΑριστεροΣυριζαίικες κορώνες, κάνει μαθήματα αλτρουισμού.
Κάνει όμως και κάτι άλλο: Φέρεται να ταυτίζει το κόμμα με το κράτος, να υποκαθιστά την κυβέρνηση, να διαψεύδει και τον δήμαρχο Φιλιππιάδας κ. Καλαντζή, που έκανε λόγο για πολύ λιγότερους πρόσφυγες!
Ποιοι νομίζουν ότι είναι και συμπεριφέρονται χωρίς αιδώ; Ποιοι νομίζουν ότι είναι και καλούν ως... δερβέναγες τις Αρχές και τους πολίτες να πράξουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, δηλαδή να βοηθήσουν τους ανήμπορους;
Δεν λένε όμως τίποτε για το ποιοι επέτρεψαν να δημιουργηθεί το οξύτατο πρόβλημα, για την βυθισμένη σε κρίση χώρα μας, του ανεξέλεγκτου ερχομού χιλιάδων από την Ανατολή! Σιωπούν για τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ τους κάλεσε να έλθουν στην Ελλάδα!
Αποφεύγουν να απευθύνουν την ίδια πρόσκληση για την στήριξη των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών, αυτών που έχουν πληγεί από την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει μεταβληθεί σε υπερ-μνημονιακό κόμμα που ρημάζει ό,τι έχει απομείνει από τα εισοδήματα των Ελλήνων!
Συνιστούμε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ηρεμήσουν και να σιωπήσουν,διότι όσο ομιλούν τόσο και πιο πολύ εκτίθενται. Όχι πως μας νοιάζει, αλλά ενίοτε η σιωπή είναι χρυσός και έτσι δεν θα υποτιμούν και την νοημοσύνη μας...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version