stoTapsi

A+ A A-

tasoulas« Η Ελλάδα μέσα από τις μεγάλες θυσίες και στερήσεις του Ελληνικού λαού αντιμετώπισε τα δραματικά δίδυμα ελλείμματα στο ισοζύγιο πληρωμών της και στα δημοσιονομικά. Με τον τρόπο αυτό διεκδικεί σήμερα βάσιμα την έξοδο από την κρίση, μέσα από μέτρα ανάκαμψης και ανάπτυξης της οικονομίας

Συγχρόνως προετοιμάζεται η λογική έξοδος προς τις αγορές κάτι που διευκολύνεται από μια γενικότερη διεθνή στροφή εμπιστοσύνης προς την Ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της. Οι θετικές αυτές εξελίξεις τρομάζουν δυστυχώς τα κόμματα εκείνα που είναι απόλυτα δημιουργήματα της κρίσης και αντιλαμβάνονται πως και η παραμικρή βελτίωση της ζωής των Ελλήνων, μέσα στην Ευρώπη, απειλεί τη δική τους ύπαρξη που πηγάζει μόνο από την επιδείνωση της οικονομίας και την έλλειψη προοπτικών.

Τα κόμματα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αδυνατούν να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα ελπίζοντας στην απελπισία γι’ αυτό και πρόσφατα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μια επίδειξη μικροψυχίας αμφισβήτησε και το πλεόνασμα και τη δυνατότητα της χώρας να εξέλθει στις αγορές, ταυτιζόμενος με τους πιο αδιάλλακτους από τους δανειστές μας.

Παρά ταύτα ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι θυσίες και στερήσεις που υπεβλήθη και η κυβερνητική προσπάθεια δεν θα «σκοντάψει» στις Ευρωεκλογές αλλά θα συνεχιστεί ώστε μέσα στην τετραετία αυτή να αφήσουμε πίσω το μνημόνιο και να οχυρώσουμε το νέο αναπτυξιακό ξεκίνημα της χώρας μας, ένα ξεκίνημα χωρίς σπατάλες και δανεικά όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα».

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, ο Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» κος Κώστας Τασούλας.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr