stoTapsi

A+ A A-
Μια ψύχραιμη προσέγγιση από τον "Τελάλη"
PAS Giannina emblemΟργή, αγανάκτηση, θυμός, απελπισία και άλλα πολλά συναισθήματα κατακλύζουν από χθες τον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων και των απανταχού φίλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από η απόφαση της ΕΠΟ να μην αδειοδοτήσει για άλλη μία φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ.
Δυστυχώς είναι η 4η φορά που συμβαίνει αυτό από τα 7 συνολικά χρόνια που είναι πρόεδρος ο κ. Γιώργος Χριστοβασίλης. Σίγουρα οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι καλές για να μπορέσει μια επιχείρηση να είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις της αλλά φαίνεται ότι το πάθημα δεν έγινε μάθημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Για να αποφύγουμε όμως να μπούμε στη διαδικασία του "ισοπεδωτισμού" και του "τσουβαλιάσματος" λόγω φόρτισης των τελευταίων ημερών να πάρουμε τα πράγματα ψύχραιμα:

τζογοςΣε καζίνο, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, θα μετατρέψει ολόκληρη τη χώρα ο ΟΠΑΠ με τις «παιχνιδομηχανές» που αποφάσισε να εγκαταστήσει σε μικρές και μεγάλες πόλεις, μεταξύ αυτών και τα Γιάννενα.
Όπως προκύπτει από καταχωρήσεις και σε εφημερίδες της Ηπείρου, ζητεί προς ενοικίαση ισόγεια καταστήματα σε κεντρικά σημεία που να πληρούν κάποιες προδιαγραφές.

z1Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με «τσόντα» τους Ανεξάρτητους Έλληνες κάνει ό,τι μπορεί για να οδηγήσει τη χώρα σε πτώχευση και είναι όλα έτοιμα γι΄ αυτήν την εξέλιξη από πλευράς, κυρίως, των εταίρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ελλάδα όμως είναι παντελώς ανέτοιμη για κάτι τέτοιο, αλλά έτοιμη να δεχτεί ένα νέο μνημόνιο-και δυστυχώς αυτό ελπίζει η συντριπτική πλειοψηφία που γι’ αυτό δε διαμαρτύρεται καίτοι εξαθλιωμένη.

deyaiΣε πολύ σοβαρές καταγγελίες για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΙ προέβη η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα», της οποίας ηγείται ο κ. Άρης Μπαρτζώκας, διαμαρτυρόμενος ότι δεν παρέχονται τα στοιχεία που αφορούν το προσωπικό και τα οικονομικά της επιχείρησης και του Δήμου.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να δοθούν επαρκείς απαντήσεις, αλλά οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει, τι και για ποιο λόγο πληρώνουν και, μάλιστα, πολύ ακριβά το νερό και τις άλλες υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος Ιωαννιτών.

xares123Ένα 5χρονο αγοράκι έχασε τον αντίχειρά του παίζοντας στην παιδική χαρά «Κουραμπά», στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου χθες, δήλωσε ανεύθυνος, απαλλάσσοντας ταυτοχρόνως από κάθε ευθύνη το Δήμο και τη Δημοτική αρχή.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr