stoTapsi

A+ A A-

tsoxatzopoulosΤο σκάνδαλο με τις μίζες εκατομμυρίων για την αγορά υποβρυχίων και διαφόρων εξοπλιστικών συστημάτων, δεν αφορά μόνο τον ήδη προφυλακισθέντα Άκη Τσοχατζόπουλο, τη λογίστριά του, τον εξάδελφό του και έναν ακόμη επιχειρηματία, όπως επιχειρεί απεγνωσμένα το ΠΑΣΟΚ να πείσει την Κοινή Γνώμη.

Το πρώην κορυφαίο στέλεχος του άλλοτε κραταιού «Κινήματος», πρώην υπουργός Άμυνας και άλλων υπουργείων, παρ’ ολίγον …πρωθυπουργός, ασφαλώς και δεν έδρασε μόνος του, αν έχει η υπόθεση όπως την παρουσιάζουν. Θα ήταν αφελές να πιστέψει οποιοσδήποτε κάτι τέτοιο, όπως περισσότερο αφελές θα ήταν να πιστέψουμε ότι ήταν σύμπτωση η σύλληψη του Άκη την ημέρα προκήρυξης των εκλογών.

giaourti mpourxasΗ καταδίκη μιας επίθεσης σε δημοσιογράφο την ώρα που κάνει τη δουλειά του, όπως εν προκειμένω o Παναγιώτης Μπούρχας στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού «Ήπειρος TV1», πρέπει να είναι απερίφραστη. Πολύ περισσότερο όταν δέχεται επίθεση κουκουλοφόρων επειδή «έβγαλε» τηλεφωνικά στον «αέρα» την άποψη εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής»! Οι αριστεριστές τραμπούκοι είχαν την άποψη ότι δεν έπρεπε να το κάνει, δεν το επιτρέπουν εκείνοι, οι οποίοι προφανώς πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται και να καθορίζουν ποιος άλλος θα μπορεί!

Μέσα σε τρεις μέρες στην περιφέρεια των Ιωαννίνων είχαμε: Μια άγρια δολοφονία 80χρονου στο χωριό Δημόκορη, μια ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Μέτσοβο, με απόπειρα ανθρωποκτονίας του κοσμηματοπώλη, μια επίθεση σε ταχυδρόμο στην Τύρια, τον εντοπισμό δολοφονημένου οδηγού φορτηγού, τη δολοφονία Πακιστανού από ομοεθνείς του, επίθεση σε γυναίκα και σ’ άλλη με αρπαγή του πορτοφολιού της, τρεις «φουρνιές» χασίς εκατοντάδων κιλών εισαχθέντος από την Αλβανία κι ένα πλήθος διαρρήξεων στην πόλη και στα χωριά…

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr