stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
KaralisΞέρεις ποιός είμαι εγώ... Εγώ είμαι ο Κωνσταντίνος Καράλης! Εσύ ποιός είσαι που μπαίνεις στα χωράφια μου;"
Έτσι άρχισε η "συζήτησή" μας με τον κ. Καράλη, αυτόν με τα τυριά στην Άρτα - Φιλιππιάδα και του εξηγήσαμε κι εμείς ποιοί είμαστε...
Απαιτώ, μας είπε ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, να διαγράψετε την ανάρτησή σας για τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, για την παραγωγή του... τυριού των βλάχων, όπως γράφαμε στις 26 Απριλίου!
Μάλιστα δε,

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
DEPANOMΠρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται κατασκευαστική εταιρία των Ιωαννίνων, Νεοδημοκρατικής (και πολιτικής) οικογένειας.
Αφορά την αναδιαρρύθμιση χώρων στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και μια ζημιά για το Δημόσιο, διά της ΔΕΠΑΝΟΜ, πάνω από 500.000 ευρώ.
Η υπόθεση "σέρνεται" από το 2012 με σκανδαλώδη εξέλιξη. Έχει ψάξει

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Gkontas paliaΤο 2005 ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για φιλοτέχνηση μνημείου στην Αθήνα για τους Ηπειρώτες ευεργέτες, που θα τοποθετούνταν σε περίοπτη θέση στο κέντρο της Αθήνας.
Δήμαρχος Ιωαννίνων ο κ. Νίκος Γκόντας και της Αθήνας η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία τον συνέδεαν - και με την οικογένεια Μητσοτάκη εν γένει - ισχυροί φιλικοί δεσμοί. Άλλωστε ήταν ο δήμαρχος που είχε το πολιτικό σθένος

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Mpegas με το χέρι στην καρδιά...Συγκινηθήκαμε! Ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας στη συγκέντρωση στελεχών του προ ημερών είπε... "με το χέρι στην καρδιά", ότι είναι πολύ υπερήφανος που στα τέσσερα χρόνια της δημαρχίας του έγιναν... σαράντα χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεις!
Τι να πούμε, φοβερή επίδοση και απόδοση δημοτικής αρχής! Είπε βεβαίως και άλλα περί παιδικών χαρών και... αναπτυξιακών έργων,

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr