stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
prosfiges epeisodiaΑναμενόμενα ήταν τα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες στην Ειδομένη, Λάρισα και αλλού. Μακάρι να σταματήσουν και να μη γενικευτούν, όπως πολλοί περιμένουν.
Στα κέντρα υποδοχής πάντως, κυρίως σε εκείνα που θυμίζουν στρατόπεδα, γίνεται ένας χαμός! ΜΚΟ, Ελληνικές και από άλλες χώρες, μυρίστηκαν χρήματα και πωλούν "φιλανθρωπία", χωρίς κανένας να γνωρίζει ποιες και πόσες είναι.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
φιληςΔεν έχει όρια η ξευτίλα του υπουργού Παδείας και Θρησκευμάτων (!) κ. Φίλη, της κυβέρνησης εν γένει. Στό μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου τους 1821, αποφεύγει να αναφερθεί κατά ποίων επαναστάτησαν οι Ελληνες, από ποιούς απελευθερώθηκε η Ελλάδα!
Ούτε μιά φορά δεν ανέφερε την Οθωμανική αυτοκρατορία, πουθενά η λέξη Τούρκοι,

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
katoikoi dolianaΗ αντίδραση των κατοίκων των Δολιανών στην χτεσινή νέα αποστολή 200 αλλοδαπών, ήταν αναμενόμενη, αφού ήδη φιλοξενούνται εκεί άλλοι 200.
Η κυβέρνηση έπρεπε να το περιμένει, να ήξερε ότι αν εξαντλήσει τις ανοχές και αντοχές των τοπικών κοινωνιών, θα υπάρξει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.
Πολύ σωστά λοιπόν ο Δήμος Πωγωνίου προειδοποιεί ότι δεν ανεχτεί άλλους αιφνιδιασμούς, στηρίζει τους πρόσφυγες, αλλά θα προστατεύσει πάση θυσία τους κατοίκους της περιοχής.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
prosfiges ioanninaΜετά από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες σφραγίζουν τα σύνορά τους, με την Ελλάδα να αρχίζει τώρα να εντατικοποιεί τους ελέγχους στο Αιγαίο (πολύ αργά βεβαίως).
Αυτό θα πει ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες (λαθρομετανάστες όλοι τους, αφού ήρθαν χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες) που βρίσκονται στην χώρα και εμείς όλοι, πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα... συνυπάρξουμε για αρκετά χρόνια - και... ζήτω που καήκαμε!
Αρέσει δεν αρέσει, θα μείνουν εδώ, με την Ήπειρο να καλείται

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
nd logoΤην ώρα που μας αναγκάζουν να ασχολούμαστε με τους λαθρομετανάστες, η κυβέρνηση ενδίδει στις απαιτήσεις των... "θεσμών" - ληστών και επιβάλλει φορολογικά μέτρα σοκ, μειώσεις μισθών και συντάξεων!
Μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη φτώχεια τους Ελληνες, που θα καταντήσουμε χειρότερα από αυτούς που μας στέλνουν κατά χιλιάδες, για να κλαίμε σε λίγο όλοι μαζί, μια παρέα!

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr