stoTapsi

Άρθρα

* Σε δυό χρόνια 1,2 εκατ. απευθείας αναθέσεις
* Ακυρώνει συμβάσεις με το Δήμο για γεωτρήσεις
* Εμποδίζει τη συγχώνευση ΣΥΔΛΙ και ΔΕΥΑΙ
* Υπογράφει εντολές για καταβολή χρημάτων στην εταιρία του

 του ΚΩΣΤΑ Δ.ΚΑΛΤΣΗ

 arletos«Αρλέτος κερνάει, Αρλέτος πίνει» κατά παράφραση της γνωστής λαϊκής ρήσης, που έχει πλήρη εφαρμογή στο Δήμο Ιωαννιτών, Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχέτευσης και Σύνδεσμο Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, με ιδιαίτερες επιδόσεις στις απευθείας αναθέσεις και στο να «ευλογεί τα γένια του».
Ο κ.Γεώργιος Αρλέτος, είναι αντιδήμαρχος, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΥΔΛΙ,  μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ και μέλος της Επιτροπής του άρθρ. 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που εξετάζει διάφορες προσφυγές.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
dikaiosini tifliΟΤΑΝ εμείς λέμε ότι η διαφθορά στη χώρα μας δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο, ορισμένοι λένε ότι υπερβάλλουμε. Να όμως που τα γεγονότα δυστυχώς μας δικαιώνουν και πιστοποιούν με το χειρότερο τρόπο αυτό που γνωρίζουν όλοι. Ότι έχει μέχρι τις ημέρες μας ισχύ η άποψη του νομοθέτη της αρχαιότητας Σόλωνα, πως ... «οι νόμοι είναι σαν το ιστό της αράχνης· πιάνει τα μικρά έντομα και τα μεγάλα τον τρυπούν και φεύγουν»! Να, δείτε τι έγινε με το σκάνδαλο του χρηματισμού από τη Siemens κομμάτων, πολιτικών, παραγόντων του δημοσίου βίου. Αθώοι όλοι και οι περισσότεροι λόγω παραγραφής του αδικήματος!

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

kolaouzosΠεριμέναμε ότι κάποια κάλυψη- όπως έκανε πάντα- θα παρείχε το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου στον κ.Γιώργο Καχριμάνη, γιό του Περιφερειάρχη, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ηλιθίους.
Κάναμε μιά καταγγελία με φωτογραφικά ντοκουμέντα στις 9 Σεπτεμβρίου, ότι στη θέση «Πολιτσιώρα» του Μετσόβου, όπου βρίσκονται οι μόνιμες (με άδεια πρόχειρου καταλύματος!) τεράστιες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις Καχριμάνη, έγιναν αλλά και βρίσκονταν από ημέρες σε εξέλιξη εργασίες και μάλιστα με εκσκαφέα ξήλωναν το πρανές του βουνού και μετέφεραν χώματα.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

kaxrimanisΠΑΡΑ τη σφοδρή κριτική που του ασκούμε, θα πούμε ότι ο Περιφερειάρχης κ.Αλέξ. Καχριμάνης είναι ένας πολύ ευφυής άνθρωπος,  με ιδιαίτερο πολιτικό ένστικτο. Για αυτό και απορούμε πως γίνεται και διαπράττει πλέον το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Οπως έκανε τη Δευτέρα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, όπου υπεραμύνθηκε της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στο Μαργαρίτι της Θεσπρωτίας, με το γιό του κι άλλα μέλη της οικογένειάς του να συμμετέχουν στην επένδυση!

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
gaidarakosΑΥΤΗ η θλιβερή ιστορία του γαϊδαράκου του πρώην αντιδημάρχου της Ζίτσας, ανέδειξε γλαφυρά τις παθογένειες μιάς κοινωνίας, απόλυτα ελεγχόμενης από ένα παρηκμασμένο πολιτικο- κοινωνικο οικονομικό σύστημα, που θέλησε για άλλη μιά φορά να επιβάλλει το νόμο της σιωπής. Εν μέρει τα κατάφερε, αλλά όχι στο βαθμό που προσδοκούσε κι αυτό διότι οι πολίτες του τόπου έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν τα «παιχνίδια» του και να αντιδρούν, με τη βοήθεια και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που διαδραματίζουν σοβαρό- καταλυτικό ρόλο. Μπορεί συχνά να υπερβάλλουν, αλλά το στοιχείο της υπερβολής ενίοτε αποδεικνύεται ότι συμβάλλει στα «αποκαλυπτήρια» και στο ξεγύμνωμα και μαστίγωμα της υποκρισίας και του ψευτοκαθωσπρεπισμού.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version