stoTapsi

A+ A A-

filios xarisi smallΧαώδης είναι η κατάσταση στο εσωτερικό της υπό τον κ. Φίλιο πλειοψηφίας που διοικεί (κακήν – κακώς) τον δήμο Ιωαννιτών, εξαιτίας των χειρισμών του δημάρχου, τα ελλείμματα και το γενικό μπάχαλο.

Αποστασιοποιημένος εμφανίζεται μεταξύ των άλλων και ο γραμματέας της Δημοτικής Ομάδας

Ερωτήματα που μπερδεύουν πιο πολύ την υπόθεση.

logo iwanninaΈνα....''πουλάκι'' μας είπε ότι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωαννιτών κ. Μαρούφωφ, είχε ενημερωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2012 ότι ''υπάρχουν ελλείμματα'' στην ταμειακή υπηρεσία και πως ''αλλάζουν περιέργως τα υπόλοιπα στους λογαριασμούς, όπως εμφανίζονταν στο λογισμικό των Η/Υ''.

Άλλο...''πουλάκι'' μας είπε επίσης ότι ο κ. Μαρούφωφ

Michael O' Neill και κουραφέξαλα...

dodoniΌχι ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο αλλά αυτό να το κάνουν από το περίσσευμα τους και όχι από το υστέρημα. Ο λόγος για τη γαλακτοβιομηχανία ''Δωδώνη'' η οποία καθυστερεί επί 2 και περισσότερους μήνες να εξοφλήσει τους παραγωγούς της -αν και όπως δηλώνουν οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες, η διοίκηση τους ξεκαθάρισε ότι

Οι εξελίξεις μας δικαιώνουν

question markΗ δημοσιοποίηση από τους εκπαιδευτικούς της κατάστασης των σχολικών κτιρίων στα Γιάννινα φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το θέμα της αξιοποίησης του εκπαιδευτηρίου ''Παλλάδιο'' που σκανδαλωδώς αγοράστηκε από την τότε Νομαρχία Ιωαννίνων έναντι 3 εκατ ευρώ για να εξυπηρετήσει αυτόν το σκοπό αλλά το μεγαλύτερο μέρος του... αραχνιάζει.

Έστω και τώρα ας ξεκινήσει

filiosΜαλλιά-κουβάρια έγιναν χθες βράδυ στην συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας του δήμου Ιωαννιτών ,ύστερα από πρόσκληση του επικεφαλής της κ. Φίλιππα Φίλιου, προφανώς για να καταλαγιάσει τη δυσαρέσκεια των συνεργατών του.

Η συζήτηση, επικεντρώθηκε στην κατάσταση που διαμορφώθηκε

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr