stoTapsi

A+ A A-
Ο δήμαρχος Ιωαννίνωνκ. Φίλιππας Φίλιος. "Δημιουργική καταστροφή" υποσχέθηκε πριν εκλεγεί και παράπονο δεν έχουμε. Τηρεί την προεκλογική του δέσμευση ως προς την "καταστροφή". stotapsi.gr
Η καλύτερη ατάκα των τελευταίων ημερών ήταν αυτή του βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κασσή στον ANT1, όταν του είπαν ότι αν δεν ψηφίσουν όλοι την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας θα πέσει η κυβέρνηση. "Να πέσει και να μην ξανασηκωθεί", απάντησε. Συμφωνούμε και υπερθεματίζοντας εμείς θα πούμε ότι η κυβέρνηση πρέπει να πείσει έτσι και αλλιώς, αλλά ο κ. Κασσής λέει ότι λέει και μετά ψηφίζει τα μέτρα..stotapsi.gr

ΚΑΡΤΕΡΙ -ΠΑΡΓΑΣ 5.8.13 1Χαράς Ευαγγέλια... "Ολοκληρώθηκαν" οι εργασίες στο... μισό δρόμο Καρτερίου - Πάργας και η περιφέρεια οργάνωσε πανηγύρι!

Ο περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης, οι αντιπεριφερειάρχες Πρέβεζας και Θεσπρωτίας κκ Ιωάννου και Πιτούλης (μετά κουστωδίας υπηρεσιακών παραγόντων, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων)

eutaxaΔεν γνωρίζουμε τι και αν μπορεί να προσφέρει στην Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία η νέα Γενική Γραμματέας κυρία Βίκη Ευταξά. αρχιτέκτονας, εκ Θεσσαλονίκης.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται (από τη φωτογραφία κρίνοντας) για μία όμορφη γυναίκα με χαμόγελο που... σκοτώνει.

Αν μη τι άλλο, όσοι πηγαίνουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα ανοίγει η καρδιά τους. Την καλωσορίζουμε και θα αναμένουμε να δούμε πως θα πορευτεί για να την κρίνουμε. 

orgasmosΈχει καθιερωθεί διεθνώς, 8 Αυγούστου, χθες δηλαδή να γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Οργασμού! Άλλοι με τον ένα τρόπο, άλλοι με τον... άλλο προσπαθούν να πετύχουν έναν οργασμό τέλος πάντων όπως και να χει.

Εκείνοι που σίγουρα σπάνε τα ρεκόρ αυνανιζόμενοι αγρίως, είναι

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr