stoTapsi

A+ A A-

Εξ αφορμής μιας αναβληθείσας δίκης

Ποιός διοικεί αυτή τη πόλη;

Η σύζυγος του δήμαρχου Ιωαννίνων ξεπέρασε τα όρια


 

filios xarisi


Καλά κάνεις δήμαρχε και καμαρώνεις τέτοια ομορφιά και κομψότητα ,αλλά πες της και καμιά κουβέντα (στα..."Γαλλικά) για να προσγειωθεί...










Αναβλήθηκε την Πέμπτη, για τις 20 Σεπτεμβρίου η εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων η υπόθεση των μεταδημοτεύσεων με κατηγορούμενους τον πρώην δήμαρχο κ. Νικόλαο γκόντα, τον πρώην αντιδήμαρχο και κατόπιν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειο Κοσμά, τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Δημ. Πανοζάχο και μια …εικοσάδα πολιτών, ύστερα από καταγγελία των κ.κ. Φίλιππα Φίλιου (νυν δημάρχου) και του συνεργάτη του κ. Λεωνίδα Δουβανά.

Η υπόθεση αναφέρεται στην περίοδο προ των δημοτικών εκλογών του 2006, όταν ο κ. Φίλιος είχε χάσει γι’ άλλη μια φορά, υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών επηρεάστηκε από … «παράνομες μεταδημοτεύσεις»! Αυτό βεβαίως δεν είναι αληθές αφού η διαφορά των ποσοστών υπέρ του κ. Γκόντα δεν καλύπτονταν όχι με …1250 «παράνομες» μεταδημοτεύσεις που λέει ο κ. Φίλιος, αλλά ούτε με …πέντε χιλιάδες και βάλε, κάτι που είχε δηλώσει και ο τότε υποψήφιος κ. Γιάννης Μελανίδης.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr