stoTapsi

A+ A A-

2012

tsoumanis provata 1Ήταν το 2002 που ο κ. Φίλιππας Τσουμάνης (ως Προεδράρα του Οργανισμού Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης κτλ του Δήμου Ιωαννιτών) ηγούνταν του συνδυασμού… «Δύναμη Δημιουργίας» ως υποψήφιος Νομάρχης Ιωαννίνων. Οι αφισοκολλητές του ίσως να είχαν κάνει τις σκέψεις ότι και τα… πρόβατα ψηφίζουν και τους εφιστούσαν την προσοχή ή ότι οι ψηφοφόροι είναι… πρόβατα και τους εφιστούσαν πάλι την προσοχή ότι πρέπει να ψηφίσουν τον άνθρωπο που εγγυούνταν τη δημιουργία. Και εν πάση περιπτώσει… άβυσσος η ψυχή των πολιτευόμενων, με την αλήθεια στην προκειμένη περίπτωση να βρίσκεται στο ότι η πινακίδα προειδοποιούσε τους οδηγούς για τη διέλευση προβάτων.

tzamales…έκαψαν το βασιλιά Καρνάβαλο οι Γιαννιώτες την Κυριακή της αποκριάς. Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας από αυτούς που συμμετείχε ή παρακολούθησε θα ήθελε στη θέση του «Καρνάβαλου» να ήταν οι υπεύθυνοι, που κυκλοφορούν με τα κοστούμια και μοιάζουν με καρνάβαλους, της εθνικής καταστροφής και της ναζιστικής κυριαρχίας στην Ελλάδα. Αυτός ο περιφερόμενος θίασος από μαριονέττες που κοπιάζει για το καλό της χώρας και των πολιτών. «Κοντός ψαλμός αλληλούια» λέει η λαϊκή ρήση.

Μην εκπλήττεσθε με την προσφώνηση. Διότι πρόκειται για δήμαρχο-κολοσσό που θα μείνει στην ιστορία της πόλης για πολλά καταπληκτικά.

godasΚαι αν ο κύριος Φίλιος κάνει τα γνωστά από το παρελθόν, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» γιατί τα ανέχεται, και δεν τον χτυπά κάτω σαν χταπόδι, γιατί δεν αναδεικνύει θέματα που αφορούν όλους τους Γιαννιώτες και αρκείτε κάτι να… μουρμουρίζει; Στο κάτω κάτω την πολιτική τους θα υπερασπίζονταν εκτός κι αν την διαγράφει.

filipas filios

Σιγήν ιχθύος τηρεί ο συνήθως λαλίστατος δήμαρχος Ιωαννίνων κύριος Φίλιππας Φίλιος για οτιδήποτε τον ενοχλεί και δεν μπορεί να δικαιολογήσει. Έτσι όχι μόνο δεν απάντησε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας για την δωρεάν παραχώρηση όλη όλου του κτιρίου «Μεντρεσές» και των κατακομβών (!) σε ιδιώτη («Αριστερό» κατά δήλωσή του και εκ των μαχητών του εκπνεύσαντος προώρος του κινήματος) του «δεν πληρώνω», αλλά υπέγραψε και το συμφωνητικό παραχώρησης, όπου φαίνεται ότι μπορεί να αναπτύσσεται και επιχειρηματική δραστηριότητα. Μπράβο δημαρχάρα μας… αμερόληπτε, που αδιαφόρησες για την αίτηση (και ένσταση) και άλλου συμπολίτη με αξιόλογη συλλογή.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr