stoTapsi

A+ A A-
mathitria-mantilaΔεν φταίει σε τίποτα η μουσουλμάνα μαθήτρια από την Αίγυπτο. Το λάθος ήταν εκείνων που δεν της είπαν τι συμβολίζει γιά τους Έλληνες η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, μαζί και η θρησκευτική γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!
Μαντήλα δεν θα τολμούσε να φορέσει πουθενά στην Ευρώπη, αλλά τέλος πάντων οι Ελληνες, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί αγωνίστηκαν να αποτινάξουν τον Τούρκικο και Μουσουλμανικό ζυγό,

Γράφει η Άννα Ζιάγκα
espaΣτενεύει ολοένα και περισσότερο ο κλοιός για την ελληνική οικονομία, καθώς «πάγωμα» στην χρηματοδότηση, για άγνωστο μέχρι στιγμής χρονικό διάστημα, ανακοίνωσαν οι κοινοτικές υπηρεσίες και ο λόγος, εξετάσεις τεχνικών λεπτομερειών  γύρω απ’ τις νέες διαχειριστικές αρχές του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Για πρώτη φορά μετά το 1981, η Ελλάδα δεν θα έχει πρόσβαση στα κοινοτικά ταμεία, την μεγαλύτερη χρηματοδοτική πηγή της.

gontas «Είναι πλεονέκτημα που δεν κάνετε τίποτα, αλλά δε χρειάζεται να κάνετε κατάκτηση» έλεγε ο Γάλλος πολιτικός και δημοσιογράφος Ριβαρόλ.
215 χρόνια μετά η άποψή του μοιάζει να απευθύνεται τόσο στη Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων όσο και στην αντιπολίτευση εν προκειμένω, δε, κυρίως, στη μείζονα, την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία.

Γράφει η Άννα Ζιάγκα
homosexualityΠροκλητικές δηλώσεις για το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας έκανε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος σε συνέντευξή του την Τρίτη στην εκπομπή «τα Καρντάσιανς». Συγκεκριμένα δήλωσε «Η ομοφυλοφιλία για την πίστη μας, αγιογραφικά, είναι θανάσιμο αμάρτημα. Είναι γραμμένο στην Αγία Γραφή, δεν χωράει κουβέντα».
Αφορμή στάθηκε το Gay Pride της Θεσσαλονίκης (συγκεντρώσεις και παρελάσεις κατά τις οποίες τα άτομα που συμμετέχουν δηλώνουν την περηφάνια τους για τη σεξουαλική τους επιλογή και ταυτότητα). Ο Μητροπολίτης θεώρησε απαράδεκτο σύμφωνα με τους νόμους που επιτάσσει η θρησκεία, αυτές τις εκδηλώσεις, που μάλιστα ανέφερε περιείχαν γυμνότητα, να εξελίσσονται μέσα στην πόλη.

dimarxeio oanninonΆλλη μια ωραία και προφανώς αποδοτική φάμπρικα είχε στηθεί στο δημαρχείο Ιωαννίνων μετά την υπεξαίρεση 1,4 εκατομμυρίων ευρώ και πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση.
Έδιναν ψεύτικα πιστοποιητικά σε Αλβανούς ότι δήθεν είχαν προγόνους… Έλληνες και τους χορηγούνταν ελληνική ιθαγένεια!
Το χρυσοφόρο για κάποιους κόλπο αποκαλύφθηκε  όταν το Προξενείο Αργυροκάστρου ζήτησε διευκρινήσεις για μία περίπτωση «ελληνοποιηθέντος» Αλβανού, οπότε άρχισε να ξετυλίγεται

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr