stoTapsi

A+ A A-
Σχολιάζει ο Κώστας Καλτσής
mpegkas psinakis 2017Η φωτογραφία του δημάρχου Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα, μετά του δημάρχου Μαραθώνος κ. Ηλία Ψινάκη, μεταμεσονύχτιες ώρες προχτές, σε μια μάλλον εν ευθυμία κατάσταση, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Ο κ. Μπέγκας, σε μια έκρηξη ενθουσιασμού, ανέβηκε σε ένα απορριμματοφόρο του Δήμου και χαιρετά

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Epidomata DEYAI 1Τραγελαφικές καταστάσεις στο Δήμο Ιωαννιτών, που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν σεναριογράφο... μαύρης κωμωδίας ή και τραγωδίας, με τον δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα να επαίρεται ότι επέτυχε την... "εξυγίανσή " του.
Οι εκατόν εβδομήντα (170) υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ιωαννίνων (ΔΕΥΑΙ), εκτός από τον πολύ καλό μισθό τους, συνεχίζουν να παίρνουν ανθυγιεινό επίδομα και επιδόματα στολής και... γάλακτος, σε μετρητά πάντα!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Kaxrimanis Tsipras Pappas 2017Έτσι, για να μη ξεχνιόμαστε, διότι οι αγάπες δεν κρύβονται... Ο αγαπημένος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέκος Καχριμάνης, μετά του δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, πλάι στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα κλπ, στο δήθεν αναπτυξιακό συνέδριο.
Όλοι τους ξόδεψαν το απόθεμα καλών λόγων για τον... "Αλέκο" τους

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kolokas pantelisΑυτή η Δημοτική Αρχή των Ιωαννίνων σε λίγο θα... αποδεκατιστεί, αφού άλλοι καταδικάστηκαν κι άλλοι είναι κατηγορούμενοι!
Για να μην σας κουράζουμε, θυμάστε ένα επεισόδιο μεταξύ του πρώην δημοτικού συμβούλου κ.Κώστα Τσάγκα και του αντιδημάρχου κ.Παντελή Κολόκα;
Ε, λοιπόν ο κ. Κολόκας παραπέμπεται να δικαστεί στις 26 Ιανουαρίου, με την κατηγορία της σωματικής βλάβης

Για έργο που δεν έγινε...
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
TsobikosTzafeas KostasΟυδείς πταιει για το σκάνδαλο με τα ευρυζωνικά δίκτυα στο Μέτσοβο, με το αδίκημα να έχει παραγραφεί! Αυτό αποφάνθηκε χτες το πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο είχαν παραπεμφθεί ο δήμαρχος κ. Κ. Τζαφέας, ο πρώην δήμαρχος κ. Ν. Τσομπίκος και κάποιοι υπάλληλοι, που είχαν ορισθεί να παραλάβουν το "έργο".
Κι όμως... Σύμφωνα με την έκθεση επιτροπής του προγράμματος " Ψηφιακή Σύγκλιση", το έργο προϋπολογισμού 245.000 ευρώ ουδέποτε υλοποιήθηκε, από το 2009 που δημοπρατήθηκε, επί δημαρχίας του κ. Τζαφέα

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr