stoTapsi

A+ A A-

kaxrimanisKalogiannh Tatiana PE Iwanninwn 6Σάλο προκάλεσαν οι αποκαλύψεις μας για το ανακριβές πόθεν έσχες του περιφερειάρχη κ. Αλέξ Καχριμάνη και για τη ΜΚΟ της αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνα  Καλογιάννη με τη ΝΔ να κάνει πως δεν την αφορά το θέμα!

Εποίησαν όλοι τους τη νήσσαν, υβρίζοντάς μας αντί να δώσουν εξηγήσεις για όσα τους αποδίδονται και που μπορούν να τους στείλουν

Ο Θανάσης Οικονόμου για τον σταυρό στις εκλογές:

oikonomouΓια την αιφνιδιαστική απόφαση της σταυροδοσίας στις Ευρωεκλογές τοποθετήθηκε ο Θανάσης Οικονόμου. Σύμφωνα με τον πρώην Βουλευτή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ, «η απόφαση αυτή ενώ παρουσιάζεται πως γίνεται για την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, στην ουσία είναι μια ρητορική στην υπηρεσία συγκάλυψης πολιτικών σκοπιμοτήτων και αδυναμιών, η οποία υπαγορεύτηκε από ανάγκες κομματικού τακτικισμού. Ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός των εκλογών ουδόλως αναδεικνύεται από τη διαδικασία της σταυροδοσίας.

Τα κόμματα αποποιούνται

"Η απόλυτη ανδρεικελοποίηση μιας Δημόσιας Υπηρεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.) συνέβη με την πίστα θαλασσίου σκι, στη λίμνη Ιωαννίνων. Η αποθέωση της παρανομίας, της παράβασης καθήκοντος και του εξευτελισμού του Κράτους.

pantazisΟ Δήμος Ιωαννιτών, τον Δεκέμβριο 2012 άρχισε να εκτελεί παράνομα (χωρίς μελέτη, χωρίς εγκρίσεις, χωρίς άδεια, χωρίς απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και εν αγνοία της Τεχνικής του Υπηρεσίας, χωρίς προυπολογισμό, χωρίς χρηματοδότηση) το έργο:"κατασκευή πίστας θαλάσσιου σκι", στη λίμνη Ιωαννίνων για τις ανάγκες των αγώνων, που θα εκτελούνταν

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr