stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
mpegas portraitoΜεγαλόπνοος, αναγεννητικός και αναπτυξιακός ο προγραμματισμός της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων! Έτσι ανακοινώθηκε και προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι που να δικαιολογεί αυτή την υπεραισιόδοξη εκτίμηση, πλην όμως ματαίως.
Χρησιμοποιώντας την λαϊκή έκφραση "φύκια για μεταξωτές κορδέλες", δεν θα αδικούσαμε την Δημοτική Αρχή, η οποία επιστρατεύει τα ατυχή επικοινωνιακά, δημαγωγικά τερτίπια της κυβέρνησης .
Ψέματα! Αυτή είναι η βασική αρχή που πάνω της στηρίζει την ύπαρξή της και για να πείσει τους πολίτες ότι είναι παραγωγική.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kaxrimanis2Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα του κράτους και των υπηρεσιών του! Λέμε για την κτηνοτροφική εγκατάσταση που φτιάχνει εδώ και ημέρες στο οροπέδιο του Μετσόβου, σε δημόσια ή δημοτική έκταση, ο γιός του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξ. Καχριμάνη, με τις ευλογίες του πατρός και την επίβλεψή του!
Αδιάψευστος μάρτυρας τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύσαμε την Κυριακή και ευλόγως διερωτάται κάθε πολίτης: Αν το διέπραττε οποιοσδήποτε άλλος, η αστυνομία, στην οποία καταγγέλθηκε το γεγονός, τι θα έκανε;
Η απάντηση είναι απλή. Θα τον οδηγούσε στο

LiggiadesΔιαβάζουμε ότι από την 1η Οκτωβρίου θα αρχίσουν οι τριήμερες εκδηλώσεις για το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των Λιγκιάδων, στο χωριό που δεν άφησαν κανέναν ζωντανό οι Ναζί και το πυρπόλησαν το 1943.
Αλλά, κατά τον κ. Μωυσή Ελισάφ, τους εν Ελλάδι Ισραηλίτες και τα παπαγαλάκια τους, το Ολοκαύτωμα είναι μόνο εκείνο που αφορά την εξόντωση των Εβραίων.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kaxrimanis-monada 1.jpgΒοά το Μέτσοβο και τα... πέριξ από το νέο "κατόρθωμα" του Πατρός και του Υιού Καχριμάνη, που στο οροπέδιο των Πηγών Αώου στήνουν μια σύγχρονη κτηνοτροφική εγκατάσταση!
Το γεγονός καταγγέλθηκε και από τον Μετσοβίτη κ. Θεόδωρο Δασούλα σε κάθε αρμόδια Αρχή, φυσικά και στην Αστυνομία η οποία εποίησε την νήσσα καίτοι έπρεπε να ακολουθήσει την αυτόφωρη διαδικασία.

του Κώστα Δ. Καλτσή
paidia metanastonΈχει ξεφύγει η κατάσταση σχετικώς με το λαθρομεταναστευτικό, προσφυγικό αν σας αρέσει, πρόβλημα.
Δεν λέμε μόνο για τα επεισόδια που γίνονται με πρωταγωνιστές τους αλλοδαπούς, αλλά και για εκείνα που αφορούν στο αν θα πάνε τα παιδιά τους στα σχολεία ή όχι.
Η αρχή έγινε από το Ωραιόκαστρο και την σκυτάλη πήρε η Φιλιππιάδα, όπου και εκεί οι γονείς των Ελληνόπαιδων

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr