stoTapsi

Φεβρουάριος 2013

Τα ευφυέστατα μυαλά του ΕΟΠΥΥ ξαναχτύπησαν...

Την αντίθεσή του στην περικοπή του επιδόματος τοκετού ως μια κίνηση εχθρική προς τα νέα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν οικογένεια εξέφρασε μιλώντας στο studio E 103 o γνωστός μαιευτήρας γυναικολόγος και συνιδιοκτήτης της κλινικής '' ΜΗΤΕΡΑ'' κ. Κώστας Παππάς. Όπως είπε '' ζούμε σε μια χώρα που έχει γεράσει και σε αυτή την περίοδο θα πρέπει η πολιτεία να σταθεί αρωγός και με κίνητρα στο πλευρό της Ελληνικής οικογένειας και όχι να βάζει εμπόδια''.

Ο κ. Παππάς ανέφερε επίσης

Του Κώστα Καλτσή

Το .....νινί δεν σέρνει μόνο καράβια, όπως λέει η λαϊκή ρήση, αλλά ξεριζώνει μέχρι και ολόκληρους καλαμώνες.

ski-3-300x199Προς άρση πάσης αμφιβολίας δείτε τι γίνεται στη λίμνη Παμβώτιδα όπου με εντολή(;) του δημάρχου Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιου καταστρέφονται - ξεριζώνονται τα καλάμια για τη διάνοιξη ...πίστας σκι!

Ενδεχόμενη απορία για το πως ''καρφώθηκε'' η ιδέα στον κ. Φίλιο για πίστα σκι, έχει τη λύση της στο ''cherchez la femme'' που λένε οι Γάλλοι, δηλαδή ''αναζητήσατε τη γυναίκα'' και στην προκειμένη περίπτωση την σύζυγό του

Γράφει ο Κώστας Καλτσής

varotsos kastroΑπίθανα έως και κωμικοτραγικά συνέβησαν κατά τον ρηχό εορτασμό των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και οι ...λοιποί ''επίσημοι'' μακριά από τον κόσμο που τους έβλεπε προστατευόμενους από διμοιρίες των ΜΑΤ και σιδερένια κιγκλιδώματα, μην τυχόν και οι αποδοκιμασίες ενοχλήσουν τις πολιτικές ασημαντότητες που παρίσταναν τα '' βαριά πεπόνια''! Ποιοί; Αυτοί (οι πολιτικοί γενικώς) που κατέστρεψαν τη χώρα.

 

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version