stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Emvolio διοικητής παν νοσοκ 2020Το έχουν παρακάνει τα κυβερνητικά στελέχη που τρέχουν από τους πρώτους να εμβολιαστούν κατά του κορωνοιού.
Εντάξει, είπαμε να εμβολιαστεί η ηγεσία για να δώσει το παράδειγμα στους πολίτες, αλλά η υπόθεση οδηγείται σε «εκτροχιασμό».
Υπουργοί, υφυπουργίσκοι, Γραμματείς και Φαρισαίοι, σπεύδουν στα νοσοκομεία αναφοράς και παραμερίζουν το υγειονομικό προσωπικό,

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
ApognosiΝΑ είμαστε προετοιμασμένοι. Έτσι θα πορευτούμε για αρκετό διάστημα και κατά το νέο έτος, με συνεχή περιοριστικά μέτρα και περιοδικά lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοιού. Με όλους μας σε απόλυτη σύγχυση εξ αιτίας των παλινωδιών, αντιφατικών και υπερφίαλων δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών. Δε μας φτάνει δηλαδή ο όγκος των προβλημάτων που συσσωρεύονται, η παράλυση της οικονομίας και τις συνεπακόλουθες συνέπειες, γινόμαστε δέκτες μέχρι και βλακωδών απόψεων από «υπεύθυνους» υποτίθεται παράγοντες, στους οποίους θα πρέπει να απαγορευθεί δια ροπάλου να κάνουν δημόσια δηλώσεις.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Elisaf me KaxrimaniΜΗΝ περιμένετε να τελειώσει σύντομα αυτό το μαρτύριο. Για το lockdown λέμε, τον κορονοϊό και προπαντός για τις οικονομικές επιπτώσεις, που θα είναι οδυνηρές. Το χειρότερο όμως είναι που μάλλον δε θα τελειώσει ποτέ το εκείνο που αφορά τα μυαλά που κουβαλάνε οι διοικούντες τον τόπο, που ενεργούν ως να «πέρασαν» τον ιό και τους άφησε κουσούρια με εγκεφαλικές βλάβες. Το θέμα όμως είναι ότι έτσι ήταν από παλιά, αλλά το είχαμε πάρει όλοι αψήφιστα, πιστεύοντας πως ήταν ικανοί.

ΑΝ τυχόν και αδικούμε κάποιον να μας το πείτε, αλλά δείτε γιατί τα λέμε. Διαβάζουμε ότι... «ο δήμαρχος κ.Ελισάφ είναι μόνος,

led zosimades2Ένα ακόμη "λιθαράκι" στην σημαντική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, για την περαιτέρω αναβάθμιση των χώρων του ΠΕΑΚΙ, έβαλε τις τελευταίες ημέρες, η Επιτροπή Διοίκησης.
Ο λόγος για την αντικατάσταση του φωτισμού, με νέα φωτιστικά σώματα led, στο Εθνικό Στάδιο "Οι Ζωσιμάδες". Με τα νέα φώτα, πέρα από την εξοικονόμηση πόρων

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Apothiki palia ATEΔεν έχουμε καμιά όρεξη πρωί- πρωί για γκρίνιες, είναι και του Αγ. Σπυρίδωνος Μεγάλη η Χάρη Του...
Αλλά αυτή η ιστορία με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε πλειστηριασμούς για την αγορά κτιρίων στα Γιάννινα, που τελικώς δε συμμετέχει και τα κτίρια τα παίρνει ιδιώτης, «μυρίζει» στημένο παιχνίδι.
Πριν από δύο χρόνια, «φαγώθηκε» ο Περιφερειάρχης

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version