stoTapsi

A+ A A-
Ρίχνουμε φως στις επινοήσεις τους...
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kotesΟι βουλευτές, που όταν καλούνται να ψηφίσουν εξοντωτικά μέτρα συμπεριφέρονται ως κότες, για τα δικά τους συμφέροντα αποδεικνύονται... αετονύχηδες! Διαβάζοντας τα πόθεν έσχες τους (ο Θεός να τα κάνει), διαπιστώνονται απίθανες επινοήσεις, που λίγο απέχουν από πρακτικές κομπιναδόρων - και όποιος θίγεται μπορεί να κάνει μήνυση ή αγωγή, γιά να ενισχύσει το... πενιχρό βαλάντιό του. Η συντριπτική πλειοψηφία τους δηλώνει πολύ λιγότερες καταθέσεις το

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
IMG 1220186262148Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στηρίζει την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κ. Αλέξ.Καχριμάνη! Γι' αυτό και την χρηματοδοτεί με 270.000 ευρώ για τις ανάγκες της επικοινωνιακής του προβολής για το 2017!
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής - Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς, για να αντιστρέψει το αρνητικό για την κυβέρνηση κλίμα, αποφάσισε την έγκριση ενός κονδυλίου ύψους 2,2 εκατ.ευρώ συνολικά.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Tsipras na dioxneiΔΕΝ ήταν και το καλύτερο θέαμα να "βγαίνει από τα ρούχα του" ο πρωθυπουργός στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ότι είχε να αντιμετωπίσει οργισμένους αγρότες, δεν θα πει πως δικαιολογημένα έδιωξε από την αίθουσα δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία και συμπεριφέρονταν ως να είχε χάσει τον έλεγχο.
ΠΡΕΠΕΙ να αντιληφθεί ο κ. Τσίπρας ότι η ειδυλλιακή περίοδος της σχέσης του με την πλειοψηφία των πολιτών, πέρασε ανεπιστρεπτί.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kalpesΘΑ πάμε ή όχι σε εκλογές; Υπάρχουν μήπως και χειρότερα από αυτά που ζούμε; Πότε θα τελειώσει το μαρτύριο; Αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα απασχολούν τους νεόπτωχους και μη Νεοέλληνες! Ως να έχουμε λύσει όλα τά άλλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε ως να αφορούν κάποιους άλλους κι όχι εμάς. Γιά αυτό και ζούμε σε μιά κατάσταση αφασιακή, βυθισμένοι σε μιά ανεξήγητη... ευδαίμονα αμεριμνησία!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
perifereia diapragmateysiΤι είναι τούτο πάλι... Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου κάλεσε σήμερα το πρωί τρεις εργοληπτικές εταιρείες για... "διαπραγμάτευση(!), με αντικείμενο την απευθείας ανάθεση ενός έργου, προϋπολογισμού 390.000 ευρώ!
Το έργο αφορά την "αποκατάσταση της οδού από Ε.Ο Ιωαννίνων -Κοζάνης" προς Τ.Κ Λαγκάδας Κόνιτσας, που υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr