stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
MHTROPOLITHSΏστε έτσι λοιπόν... Όσοι γράφουν για τα της Μητρόπολης και του προκαθημένου της κ. Μαξίμου σκανδαλίζουν τους πιστούς, είναι εχθροί της Εκκλησίας και της Μητρόπολης!
Έτσι είπε από του άμβωνος του ιερού ναού της Αγ. Μαρίνας ο Μητροπολίτης, συμπληρώνοντας ότι προσεύχεται για αυτούς, ευχόμενος να μετανοήσουν!
Αυτό που προκάλεσε την οργή του κ. Μαξίμου, ήταν κάποια σχόλια για το πρόσφατο ταξίδι του, με άλλους τοπικούς παράγοντες στην Μόσχα, για μια έκθεση Γιαννιώτικης ασημουργίας,

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
filiosΠαρακολούθησα πριν από ημέρες την συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Φίλιππας Φίλιος, ο επονομαζόμενος και..."Κατσικάρχης", λόγω της νεοαποκτηθείσας ιδιότητάς του ως συντονιστού του καταυλισμού αλλοδαπών στον Κατσικά.
Άντεξα το γνωστό του ύφος, εκείνο του παντογνώστη και πανεπιστήμονα, με όλες τις ασυναρτησίες που είναι απότοκος αυτής της ουτοπιστικής του αίσθησης.
Έμαθε, τόνισε, για την αιφνιδιαστική μεταφορά

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
fousas stefanosΤον κ. Στέφανο Φούσα τον εκτιμούμε πολύ. Όχι μόνο ως επιστήμονα, καθηγητή καρδιολογίας, αλλά και ως έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ευγενή, καλλιεργημένο και από μια καλή Ηπειρώτικη οικογένεια.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τον αδελφό του κ. Αντώνη Φούσα , γνωστό ποινικολόγο, (παλιότερα μας είχε στηρίξει σε δίκες ) πρώην βουλευτή και υπουργό, που πολιτεύονταν με ευπρέπεια, που έχει δώσει μάχες για τα θέματα της Ηπείρου και μάλιστα σε μια περίοδο που ήταν ο μόνος βουλευτής της ΝΔ στα Γιάννινα, όταν το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ κυριαρχούσε.
Επίσης με τον έτερο των αδελφών κ. Προκόπη Φούσα

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
stiftisΔιπλή επέτειος για τους Έλληνες αυτές τις ημέρες. Μία για τον ένα χρόνο από την επιβολή των capital controls και άλλη μία για το περυσινό δημοψήφισμα, που σήμανε το στύψιμο όλων μας, την ολοκληρωτική καταστροφή.
Η κυβέρνηση όμως και για τα δύο πανηγυρίζει. Για το πρώτο, λέει ότι το επέβαλαν οι δανειστές, αλλά έτσι σώθηκε και το τραπεζικό σύστημα! Για το δεύτερο, επιμένει ότι επρόκειτο για μια υπερήφανη απάντηση στα ξένα κέντρα αποφάσεων, ένα ηχηρό ΟΧΙ σε επαίσχυντες συμφωνίες!
Πρόκειται για την πιο χονδροειδή εξαπάτηση των πολιτών. Το ΟΧΙ ο κ. Τσίπρας το βάπτισε ΝΑΙ και προχώρησε σε νέο, δέκα φορές χειρότερο μνημόνιο που ισοπέδωσε ό,τι είχε απομείνει όρθιο.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr