stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
politistikh protevousa logoΔυστυχώς τα Γιάννινα έχασαν την μάχη για την πρόκριση της διεκδίκησης της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.
Προκρίθηκαν η Ρόδος, η Ελευσίνα, η Καλαμάτα και η επιλογή έγινε.
Η Δημοτική Αρχή με το πνευματικό κέντρο, εκτιμάται πως έκαναν ό,τι μπορούσαν μόνοι τους και σίγουρα, κατά την προσωπική μας άποψη, από τις προκριθείσες πόλεις τα Γιάννινα - με εξαίρεση ίσως την Ρόδο - άξιζαν να επιλεγούν έχοντας να επιδείξουν μια αξιοζήλευτη ιστορία, πολιτισμό και προοπτική.

metanastesΕδώ και ημέρες το είπαμε. Η Ηπειρος είναι μία απο τις περιοχές που θα γίνουν κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Το είπε τώρα και ο Καμμένος, με τις γυρω χώρες να έχουν κλείσει τα σύνορα, με πιθανότερα τα παλιά στρατόπεδα στη Φιλιππιάδα και Καλπάκι, χωρίς να αποκλείονται και άλλοι χώροι.
Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου και ολόκληρη η χώρα έχει καταληφθεί απο χιλιάδες αλλοδαπούς, το 60% των οποίων να προέρχεται απο Σουδάν, Σομαλία και άλλες χώρες, πέραν της Συρίας.

Papadopoulos VasilisΝα που για μιά ακόμη φορά τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν. Θα γίνουν και στην Ηπειρο κέντρα "φιλοξενίας"μεταναστών (hot spot) με ευθύνη των Δήμων.
Το ανακοίνωσε ο γεν.γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής Βασ. Παπαδόπουλος, οπότε οι 325 Δήμοι της χώρας θα αναλάβουν την στέγαση και σίτιση πάνω απο 48.000 ανθρώπων.

platonosΆγνωστο γιά ποιό λόγο η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, αποφάσισε να κόψει τον υπεραιωνόβιο πλάτανο στο δικαστικό μέγαρο, στη διασταύρωση Δωδώνης και Πουλίτσα, αύριο!!!
Κάτι τέτοιο, βλακώδες από κάθε άποψη, είχε αποφασιστεί να γίνει και πριν απο δύο χρόνια, αλλά και πολύ παλιότερα.
Τότε απετράπη το έγκλημα, ύστερα από τις σφοδρές αντιδράσεις των ΜΜΕ και των πολιτών. Τώρα όμως,

KammenosΖητείται άμεση διάψευση ή επιβεβαίωση: Σκοπεύει η κυβέρνηση να φτιάξει στην Ηπειρο hot spot, δηλαδή "χώρους φιλοξενίας" λαθρομεταναστών;
Οπως δήλωσαν υπουργοί, εκτός από την Κω και τά Διαβατά, υπάρχουν σκέψεις να γίνουν τέτοια κέντρα σε άλλες πέντε περιοχές της χώρας. Όπως διέρρευσε μελετούν το ενδεχόμενο εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε άδεια στρατόπεδα των Ιωαννίνων,Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr