stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
capital controlsΈνας χρόνος με τα capital controls! Όταν είχαν επιβληθεί, η κυβέρνηση διαβεβαίωνε πως αυτό θα διαρκούσε μόνο μια εβδομάδα!
Επιχειρήσεις κλείνουν, επαγγελματίες καταστρέφονται, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι, αλλά οι πολιτικοί διατηρούν όλα τα προνόμιά τους.
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει να ψεύδεται,

filiosΑνέλαβε τα καθήκοντά του ο κ. Φίλιππας Φίλιος, ως συντονιστής του κέντρου υποδοχής αλλοδαπών στον Κατσικά και με αυτή την ιδιότητα έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη στην τηλεόραση ΒΗΜΑ, στην Σοφία Τσέπα.
Ο... Κατσικάρχης (έτσι πρέπει να τον προσφωνούν πλέον), έχει έτοιμο σχεδιασμό για το τι πρέπει να γίνει και διευκρίνισε ότι τα χρήματα που θα απαιτηθούν θα τα διαθέσει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

aepiΣας μεταφέρουμε μια είδηση, απολύτως διασταυρωμένη, για ενημέρωση και προβληματισμό: Η ΑΕΠΙ, η γνωστή εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, μετέφερε την έδρα της στην Κύπρο!
Το έκανε για να αποφύγει ελέγχους διαφάνειας και αλλαγές στον τομέα που δραστηριοποιείται, σύμφωνα με νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
likosΚάτι δεν πάει καλά στη Ν.Δ. Το "κάτι" ίσως είναι επιεικής έκφραση. Πολλά λοιπόν είναι αυτά που την κρατάνε καθηλωμένη, να βολοδέρνεται πότε 3% μπροστά και πότε να είναι στα ίδια επίπεδα με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Επ' αυτού αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες, αν δηλαδή φταίει η ΝΔ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί αποτελεσματική διοίκηση ή οι πολίτες έχουμε σαλέψει ομαδικώς και υποταχθεί πλήρως στα κελεύσματα της εξουσίας.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kaxrimanis2Έχει, λένε, και η ξευτίλα τα όριά της , αλλά όχι για τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ Αλέξ. Καχριμάνη, ο οποίος υμνούσε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και εκλιπαρούσε να συνεργαστεί μαζί του ο υπουργός Περιβάλλοντος!
Αυτά τα κωμικοτραγικά συνέβησαν κατά την επίσκεψη στα Γιάννινα των υπουργών κ.κ Βαγγέλη Αποστόλου και Παναγιώτη Σκουρλέτη, με τον κ .Καχριμάνη να θέλει πάση θυσία πρωταγωνιστικό ρόλο .
Ο περιφερειάρχης, στην εκδήλωση πού έγινε για τα αγροτοκτηνοτροφικά, επιδόθηκε σε ένα αδιάντροπο... "γλείψιμο" του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου (και με δηλώσεις του επί διήμερο), χωρίς να κάνει ούτε μια αναφορά στα προβλήματα πού συσσωρεύτηκαν από την πολιτική της κυβέρνησης!

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr