stoTapsi

A+ A A-

Από το «μετερίζι» αυτό του διαδικτύου, έχουμε αποφασίσει να αρθρογραφούμε, ν’ αναλύουμε, ν’ αποκαλύπτουμε, να σχολιάζουμε, να ασκούμε κριτική. Να κάνουμε δηλαδή πολιτική με την ευρεία της έννοια ασχολούμενοι με θέματα που «καίνε» τους πολίτες μ’ εκείνα που συνήθως τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, αποφεύγουν όπως …ο διάβολος το λιβάνι. Αυτό έχει άλλωστε αποδειχθεί και στις λίγες μέρες λειτουργίας του site που προέβη σ’ αποκαλύψεις (και διά των σχολείων) που προκαλούν ταραχή στην εξουσία και στην παραεξουσία και που τα’ άλλα ΜΜΕ δεν τολμούν καν να αγγίξουν.

det venizelos-eurogroupΑυτός είναι ο Βενιζέλος που εκπροσωπεί την Ελλάδα στα διεθνή φόρουμ. Στέκεται σε στάση προσοχής, σαν σχολιαρόπαιδο-μπούλης με φοβισμένο βλέμμα, μπροστά στην επικεφαλής του ΔΝΤ Λαγκάρντ, η οποία με σφιγμένες γροθιές και οργίλο ύφος, είναι έτοιμη να του δώσει κροσέ στην χοντρόφατσά του. Αυτός ο ξεφτίλας Βενιζέλος, όταν επιστρέφει στην Ελλάδα, πρέπει να πει απ’ έξω και ανακατωτά το μάθημα που του υπαγόρευσαν οι δάσκαλοι-αφεντικά του. Βλέπετε πίσω από τον Βενιζέλο το άλλο …κοράκι; Ο Σόιμπλε που και αυτός στριμώχνει στη γωνία τον Βενιζέλο, τον κατσαδιάζει, μπορεί να τον βάζει τιμωρία «όρθιο στη γωνία», να του ρίχνει και αυτός «γ..σαυρίδια» και μετά τον στέλνει στην Ελλάδα να «σκοτώσει» τους Έλληνες αφού πει προηγουμένως το ποίημα που του έμαθε, ώστε να πείσει τους Έλληνες για τα όσα …αναγκαία κάνει!!!

FILIOS APOXOREIΔιέλαθε μάλλον της προσοχής των δημοσιογράφων που κάλυπταν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, την Τετάρτη (29/2) το βράδυ, το ρηθέν μετά στόμφου υπό του δημάρχου κ. Φίλιππα Φίλιου (απαντώντας στον κ. Ν. Γκόντα που είπε ότι κακώς αποχώρησε από την εξέδρα των επισήμων κατά την παρέλαση της 21ης Φεβρουαρίου): «…εγώ δεν ήμουν ποτέ και δεν είμαι μέρος του συστήματος της εξουσίας και δεν θεωρώ ότι φέρω οποιαδήποτε ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και δεν άντεχα να με μουντζώνει ολόκληρο τμήμα μαθητών…»!!!

Αυτό ακριβώς ακολουθεί η δημαρχάρα των Ιωαννίνων, ο κ. Φίλιππας Φίλιος, και γι’ αυτό δεν άλλαξε τους αντιδημάρχους (και ποιους να βάλει άλλωστε), αλλά ανακάτεψε τις αρμοδιότητές τους, για να υπάρχει ποικιλία και βεβαίως να προσφέρουν τις πλούσιες γνώσεις και ικανότητές τους και σε άλλους τομείς της πόλης.

Ο κ. Φίλιος ανέλαβε τα θέματα Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας που μέχρι τώρα υποτίθεται ότι ασκούσε ο κ. Θεμελής αλλά λόγω της τοποθέτησης της συζύγου του ως προϊσταμένης της πολεοδομίας, απείχε των καθηκόντων του. Μετά από δεκατέσσερις μήνες θυμήθηκε η δημοτική αρχή το περιβάλλον και την πολεοδομία…

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr