stoTapsi

Απειλούν όσους συνεργάζονται μαζί μας
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
againstΠρωτοφανές! Οι ανά την υφήλιο Εβραίοι συνασπίστηκαν εναντίον μας, κηρύσσοντάς μας ανοιχτό πόλεμο, απειλώντας όσους διαφημίζονται stotapsi.gr και στα άλλα Μέσα Ενημέρωσης, που συνδέονται με αυτό!
Η αθλιότητα έφτασε στο σημείο να τους καλούν να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους, αποκαλώντας μας ρατσιστές και αμφισβητίες του Ολοκαυτώματος, όταν αυτό ποτέ δεν συνέβη!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
elisaf moysisΤα κατάφερε πάλι ο κ. Μωυσής Ελισάφ, πρόεδρος της Εβραϊκής Συναγωγής Ιωαννίνων, μέλος του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου Ελλάδας, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής.
Μετά τους λιβέλους εναντίον μας (και χτες ακόμη από τον "Πρωινό Λόγο" ), και τους ύμνους στο τυχοδιωκτικό κράτος του Ισραήλ, διορίστηκε αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, για να μη μένει σε κανέναν αμφιβολία για την δύναμη του λεγόμενου Εβραϊκού λόμπι.

PsarovarkesΟ Πρόεδρος του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ανέζας Άρτας κ. Ανδριανός Ζυγουβέλης διαφωνεί με το ρεπορτάζ της 09/08/16 και ειδικότερα αν έχει προκύψει πρόβλημα μα την εφορία. Επί της ουσίας όμως δε λέει τίποτα, φάσκει κα αντιφάσκει.
Μεταθέτει την ευθύνη στον λογιστή, παρουσιάζει τον εαυτό του και τα μέλη... άσχετους, αλλά για την πορεία του φορολογικού ελέγχου λέει ότι θα ενημερωθεί μέσω γενικής συνέλευσης!
Άρα γνωρίζει τι συνέβη, αλλά εκείνο που τον ενδιαφέρει να μάθει είναι από που αντλήσαμε τις πληροφορίες μας!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
olokautoma-mavilliΘρασύς, ανιστόρητος, αναίσχυντος, υβριστής, αρνητής του Ολοκαυτώματος, ξενόφοβος, ρατσιστής, φασίστας και νεοναζιστής, είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που εισπράξαμε το περασμένο τριήμερο σε μια χωρίς προηγούμενο, με φασιστικές αποχρώσεις, επίθεση μέσω λιβελλογραφημάτων, από τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας και άλλους τρεις στρατευμένους κονδυλοφόρους.
Είναι φασισμός να επιχειρείται η φίμωσή μας με επιθέσεις στηριγμένες σε σκόπιμη παραποίηση του άρθρου μας

Γράφει η Νανά Ζαφειροπούλου
zafeiropoulouΑγαπητοί φίλοι, χαιρετώ σας και σας εύχομαι καλό υπόλοιπο διακοπών. Πρόσφατα, αδερφικός φίλος, μου αποκάλυψε την τηλεφωνική συνέντευξη - ο Θεός να την κάνει - που έδωσε ο Δ. Ντότης σε blog του Πωγωνίου.
Αρχικά, έχω ηθική υποχρέωση να ενημερώσω τον κόσμο που τον άκουσε, πως προεκλογικά, έκανα τεράστιο αγώνα προκειμένου να τον πείσω να είναι υποψήφιος... πολλές φορές δε, ξεσπούσε σε μένα, μετά από τις μικρές συγκεντρώσεις που είχαμε,

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version