stoTapsi

ekklisiaΔεν είναι μόνο τα εσωτερικά προβλήματα που μας έχουν γονατίσει αλλά και εκείνα που αφορούν τις σχέσεις μας με γειτονικές χώρες, τα οποία επιδεινώνουν την κατάσταση και δυστυχώς αποσιωπούνται από τα κόμματα.
Διαγ(κ)ωνίζονται να μας πείσουν ποιο θα εφαρμόσει καλύτερα το μνημόνιο, αλλά δε λένε λέξη ότι η Τουρκία

Γράφει η Άννα Ζιάγκα
metanastesΤο γύρω του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το εισιτήριο κοστολογημένο στα 60 ευρώ, το οποίο κλήθηκαν να πληρώσουν οι πρόσφυγες για να μεταφερθούν από διάφορα νησιά του Αιγαίου προς τον Πειραιά. (Σύμφωνα με μαρτυρίες προσφύγων το ίδιο ποσό αντιστοιχούσε πέραν των ενηλίκων και στα παιδιά.)
Αφενός, η απαράδεκτη αυτή κοστολόγηση της μεταφοράς των Συρίων προσφύγων δείχνει την πλήρη έλλειψη συμπόνιας και κατανόησης των δυσκολιών με των οποίων έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά απ’ την στιγμή που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, αφετέρου, όχι μόνο δεν τους

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
perifereia hpeirou logoΑκυρώθηκε η περιβαλλοντική αδειοδότηση για τη δημιουργία μονάδας βιομάζας στα Μάρμαρα Ιωαννίνων, αλλά το σκάνδαλο παραμένει.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Παν. Σκουρλέτης πολύ καλά έπραξε και έκανε δεκτές τις προσφυγές του Δήμου Ιωαννιτών και άλλων δύο πολιτών που ζητούσαν της ακύρωση της απόφασης της Γενικής Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης για να δικαιώνεται για τις επιφυλάξεις της η περιφερειακή σύμβουλος κ. Νατάσα Τύρου - Ούζα.

Tsipras ERTΜε κάθε ειλικρίνεια σας λέω ότι πολύ μ΄ αρέσει ο Τσίπρας. Επί επτά μήνες κάνει ό,τι θέλει και μάλιστα με τη στήριξη της Ν.Δ., του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, βεβαίως και των ΑΝΕΛ με τους οποίους συγκυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και διασπασμένους.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
autokinito kolonakia2Πολύ απασχόλησε τα ΜΜΕ το γεγονός ότι πέντε αυτοκίνητα καρφώθηκαν στα "δόντια του καρχαρία", όπως αποκαλούνται στην αρχή του πεζοδρόμου της Μιηχ. Αγγέλου στα Ιωάννινα όπως και σε όλους τους πεζοδρόμους.

Ασφαλώς και δεν φταίνε τα "δόντια" αλλά η απροσεξία και ασχετοσύνη των οδηγών που καθώς έβγαιναν από το παρκινγκ του ξενοδοχείου Olympic έπεσαν επάνω τους.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version