stoTapsi

A+ A A-
kaxrimanis 2Εντάξει, αποκαταστάθηκε η τρωθείσα υπόληψη του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξ. Καχριμάνη και επουλώθηκαν τα «τραύματά» του με την καταδίκη σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, με αναστολή, του νεαρού που του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων για το δημοψήφισμα.
Ανεξαρτήτως της δεδομένης αποδοκιμασίας του περιστατικού, ο κ. Καχριμάνης με την παρουσία του στη χθεσινή δίκη απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο

ellada xaosΗ χώρα βουλιάζει κάθε μέρα και πιο πολύ στην εξαθλίωση και εκεί στην Αθήνα κάποιοι της κυβέρνησης ασχολούνται ακόμη αν θα πάμε στη δραχμή ή όχι. Δε σκέφτονται καν να ρωτήσουν κι εμάς τους πολίτες, υπεραμυνόμενοι του αλάνθαστου, υποτίθεται, της άποψής τους. Τα περί δημοκρατίας και πλειοψηφιών τα γράφουν στο αριστερό τους, λουστραρισμένο πλέον από τις θεραπαινίδες της εξουσίας, υπόδημα.

mpezas antonisΗ Εισαγγελία Εφετών Ιωαννίνων διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν ο πρώην υφυπουργός της Ν. Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Μπέζας, παρέβη ή όχι το καθήκον του, όπως γράφαμε στο www.stotapsi.gr, του οποίου τις αποκαλύψεις έλαβαν γνώση οι εισαγγελείς Αρείου Πάγου και καταπολέμησης της διαφθοράς.

tsiprasΤο συντριπτικό υπέρ του ΟΧΙ αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος φέρνει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό. Ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς, οδηγήθηκε σε παραίτηση- και πολύ άργησε- για να τον αντικαταστήσει προσωρινά ο κ. Μεϊμαράκης.
Έπρεπε να είχε φύγει με την ήττα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, παρότι κακώς αναδείχθηκε σε πρόεδρο του κόμματος που γκρέμισε από την εξουσία το 1993.

atmΝα υποχρεωθούν πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, γραμματείς και...Φαρισαίοι να ζήσουν έστω τρεις μήνες με 500 ευρώ και να στήνονται στις ουρές μπροστά στα ΑΤΜ για να παίρνουν 60 ευρώ την ημέρα.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr