stoTapsi

A+ A A-
gypasΕίναι τόσο απλό και όμως δε γίνεται κατανοητό από πολλούς. Η Ελλάδα αναζήτησε διεξόδους και κατά το πεντάμηνο που πέρασε στη Ρωσία, την Κίνα και τις ΗΠΑ. Και οι τρεις είπαν στην κυβέρνηση ότι η χώρα μας ανήκει στη Ευρώπη και εκεί τη θέλουν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους η καθεμιά.

του Δημήτρη Τζιάλλα, Μέλος Δ.Σ. συλλόγου εργαζομένων του ΠΓΝΙ, μέλος της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» και μέλος του τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.
hpeiros anatropisΟι πολιτικές που εφαρμόστηκαν από την δεκαετία του '90 στο χώρο της υγείας αποδόμησαν συστηματικά το κοινωνικό κράτος, απαξιώνοντας το ημιτελές δημόσιο σύστημα υγείας ,με αποτέλεσμα τη μετατροπή του από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα. Παράλληλα, η οικονομική κρίση του 2008 και η εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών του 2010, προκάλεσαν την κατεδάφιση του δημοσίου συστήματος υγείας με συνέπεια την επίταση της α

ikaΔεν γνωρίζω ποιος (αν)εγκέφαλος του ΙΚΑ επινόησε τον απίστευτο εκβιασμό προς τους οφειλέτες του ταμείου, αλλά σίγουρα εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβέρνηση.

mizesΟι εταίροι και οι εταίρες της ευρωπαϊκής Ένωσης μας μέμφονται ότι είμαστε διεφθαρμένοι. Πρωταγωνιστής σε αυτό το άθλιο παιχνίδι η Γερμανία που ζητεί να παταχθεί η διαφθορά.
Ας μην το αναλύσουμε και ας το θεωρήσουμε δεδομένο. Είμαστε λοιπόν διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι.
Όμως για να έχει συμβεί αυτό απαιτούνται δύο. Χρειάζεται και η σύμπραξη δεύτερου μέρους, εκείνου δηλαδή που διαφθείρει.

kammenosΗ αλβανική κυβέρνηση και τα ελεγχόμενα απ’ αυτή ΜΜΕ της γειτονικής χώρας εκτιμούν ότι απειλείται η Αλβανία επειδή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, πήγε σε φυλάκια της παραμεθορίου και ανακοίνωσε κάποια μέτρα.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr