stoTapsi

A+ A A-
πηγή: vimanews.gr

melanidisΆστραψε και βρόντηξε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Γιάννης Μελανίδης και επικεφαλής της παράταξης "Συμμαχίας Ενεργών Πολιτών" κατά του δημάρχου Ιωαννίνων Φιλ. Φίλιου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κ. Κυρίτση "Βήμα Γεγονότα" στη "ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", ο κ. Μελανίδης χαρακτήρισε ανίκανο τον κ. Φίλιο, ενώ βολές εξαπέλυσε

xaralampopoulosΑπίστευτο και όμως αληθινό... Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ο κ. Κώστας Κυρίτσης στη διάρκεια της εκπομπής του "Βήμα - Γεγονότα" χθες το απόγευμα, με τον βουλευτή των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" κ. Καπερνάρο, τον ρώτησε για κάποιο θέμα το οποίο είχε θίξει ο εξ Ιωαννίνων κ. Κώστας Χαραλαμπόπουλος. Ακολουθεί η εξής στιχομυθία:

tsoumanisf0Οι διαδικασίες που ακολουθεί ο ΟΚΠΑΠΑ και ο πρόεδρός του κ. Φίλιππας Τσουμάνης στις απευθείας αναθέσεις που είχαμε αποκαλύψει πριν λίγους μήνες, έρχονται στην επιφάνεια και από καταγγελίες ανθρώπων και επαγγελματιών που συμμετέχουν σε... "διαγωνισμούς" και δυστυχώς δεν μπορούν να αποδείξουν ότι δεν είναι... ελέφαντες. Αξίζει να διαβάσετε ένα συμπολίτη μας, που όπως οι περισσότεροι, έχει σιχαθεί τις εξυπηρετήσεις που γίνονται

dasarxeio skiΝέα παρανομία στην περιοχή της Αμφιθέας - Λογγάδων για να γίνει ο περίφημος πια στίβος θαλασσίου σκι, αποκαλύπτεται από έγγραφο του Δασαρχείου Ιωαννίνων. Εκχερσώθηκε παρανόμως δασική έκταση 4.100 τμ προφανώς για να χρησιμοποιηθούν υλικά που χρειάζονταν για το στίβο με αποτέλεσμα το Δασαρχείο να ζητήσει ποινική δίωξη παντός υπευθύνου, αλλά και να κηρύξει την περιοχή αναδασωτέα.

Έτσι, για μία ακόμα φορά, η Δημοτική Αρχή,

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr