stoTapsi

A+ A A-
Μας λένε ψέματα

psemataΑκούμε τους της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να καγχάζονται ότι οδηγούν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση και τρελαινόμαστε. Είναι σα να μην ζουν εδώ ή να έχουν έρθει ως UFO από άλλον πλανήτη.
Παρανοϊκά πράγματα. Πάμε καλά λένε, την ίδια ώρα που το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής περιγράφει την κατάσταση με τα πιο μελανά χρώματα.
* 2,5 εκατ πολίτες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και άλλα 3,8 εκατ. βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας. Δηλαδή συνολικά

Θέλει να είναι επικίνδυνος μαλάκας!

filiosΠρος οριστική ρήξη οδεύουν οι κκ Φίλιος - Μπέγκας, πρώην και νυν δήμαρχος Ιωαννίνων, με αφορμή την ανάκληση από τον δεύτερο της απόφασης του υπό τον κ. Φίλιο ΔΣ της ΔΕΥΑΙ της απευθείας ανάθεσης συμπληρωματικού έργου 995.00 ευρώ στο αποχετευτικό της Πεδινής.

Ο κ. Φίλιος σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή εμφανίστηκε μάλλον εκτός εαυτού και χρησιμοποιώντας πεζοδρομιακές εκφράσεις επιτέθηκε κατά του κ. Μπέγκα και της δημοτικής αρχής συνολικώς, μηδέ εξαιρουμένου

limni 190914Είναι αυτή που δυστυχώς κανείς δε νοιάζεται. Ή μάλλον αυτή που κάνουν ότι ενδιαφέρονται και παίρνουν συνέχεια αποφάσεις για το πως θα τη σώσουν και φυσικά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δε φταίει κανείς αλλά είναι το γωστό φαινόμενο του “ευτροφισμού”.

Εαν περάσει κανείς την Αμφιθέα και πηγαίνοντας για Λογγάδες θα παρατηρήσει μια πολύ λυπηρή εικόνα. Την αθέατη πλευρά της λίμνης Παμβώτιδας. Εκεί που δεν πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας για το δήθεν Ευρωπαικό

Γράφει ο Θανάσης Οικονόμου

oikonomouΣυνεχώς γίνεται λόγος για την σημασία της πρωτογενούς παραγωγής, ειδικά στο νομό μας, αλλά μένουμε στα ευχολόγια και στις …προσευχές .
Μετά τις μειωμένες ‘’εξισωτικές αποζημιώσεις ’’, το διαχρονικό πρόβλημα των βοσκοτόπων, την επανεμφάνιση της ευλογιάς, οι Έλληνες κτηνοτρόφοι δέχτηκαν ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα με την εξάπλωση του καταρροϊκού πυρετού στα αιγοπρόβατα, που τείνει να πάρει διαστάσεις πανδημίας στη χώρα.
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει επιβεβαιώσει συνολικά την ύπαρξη 751 εστιών, κυρίως στη

apoxeteytikoΣκληρή κόντρα για το αποχετευτικό της Πεδινής μεταξύ δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης αναμένεται σήμερα στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων. Το Σώμα αναμένεται να το απασχολεί κυρίως η απευθείας ανάθεση του συμπληρωματικού έργου 995.000 ευρώ με τη διαδικασία του "κατεπείγοντος" λόγω... λάθους της μελέτης.
Σε αυτό το "λάθος" όμως δεν έχει ευθύνες

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr